11 Απρ 2023

Πραξικοπημα εναντιον των μετοχικων ταμειων Ναυτικου και Αεροποριας

 


Στην κυριολεξια νυχτα ,σε συνθηκες προεκλογικης περιοδου,συντελειται πραξικοπημα που ουτε στα σκληροτερα σταλινιστικα καθεστωτα , με τις κολεκτιβες και τις φασιστικες μεθοδευσεις δε γινονταν...οι κινητηριοι μοχλοι ειναι η Ενωση Αποστρατων Στρατου,το ΜΤΣ,το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ και Ποντιους Πιλατους του Αρχηγους ΓΕΝ και ΓΕΑ με σκοπο τη διαλυση του ΜΤΝ και  ΜΤΑ και την δημιουργια ενος ενοποιημενου μετοχικου ταμειου για να καθαγιασθουν οι διαχρονικες αμαρτιες και οι κακοδιοικησεις με τα εγκληματικα λαθη του ΜΤΣ. Υπερογκους δανεισμους,συνταγματαρχες επαιρναν μερισμα στρατηγου,δε λαμβαναν μετρα τον καιρο των κρισεων και που θυμιζουμαι χρηματοδοτηθηκε απο τον κρατικο κορβανα με πανω απο 200.000.000ευρω πριν απο μερικα χρονια επιβαρυνοντας το Δημοσιο Χρεος της Χωρας και βεβαια χωρις να επιδειξει τοτε αναλογη συναντιληψη και αλληλεγγυη για τα αλλα δυο ταμεια.

Σε αντιθεση με το ΜΤΝ και ΜΤΑ με χρηστη διαχειριση και ορθολογικες πολιτικες αντιμετωπισαν τις δυσκολιες και συνεχιζουν απροσκοπτα τη λειτουργια τους.
Τα μετοχικα ταμεια ως ΝΠΔΔ,εχουν το καθενα δικο του ιδρυτικο νομο,διοικητικο συμβουλιο και φυσικα προυπολογισμο με αυτονομια αλλα υποκεινται ασφαλως σε εποπτεια ,ελεγχο και λογοδοσια.
Το καθεστως αυτο αποτελει την πεμπτουσια της φιλελευθερης αποκεντρωμενης διοικησης οπου επιβραβευεται ο αριστος και διορθωνεται η και τιμωρειται ο προβληματικος ,γεγονος που προσιδιαζει στον πυρηνα της ιδεολογιας της κυβερνητικης παραταξης.
Με το επιχειρουμενο ισοπεδωτικο πραξικοπημα επιβραβευονται οι ανικανοι,  οι αποτυχημενοι, και οι μπαταχτσηδες και αποδεκατιζονται οι αξιοι ,οι ικανοι και οι επιτυχημενοι και το βασικοτερο  επιχειρειται βαρυτατο πληγμα το φιλελευθερου κυβερνητικου αφηγηματος απο κρυφους εραστες φασιστοσταλινικων ισοπεδοτικων μεθοδων.
Οι πραξικοπηματιες δια της υπογραφης τους, η δια της αμελειας και αδιαφοριας θα φερουν βαρυτατη ευθυνη και μαυρο ανεξιτηλο στιγμα θα τους περιβαλλει εσαει...για το τερατουργημα που θα διαπραξουν και που θα αποτελεσουν τους ολετηρες και τους νεκροθαφτες των επιτυχημενων  ΜΤΝ και ΜΤΑ.
Ελπιζουμε εστω την υστατη στιγμη το κεντρικο επιτελικο κρατος θα παρεμβει και θα καταστειλει το πραξικοπημα...γιατι με το τοξικο κλιμα και τα αλληλομαχαιρωματα που γινονται στο Πενταγωνο εχει χαθει η μπαλα και εχει απωλεσθει καθε ψηγμα λογικης.