26 Απρ 2023

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία των Τεμπών, Γεραπετρίτης και Οικονόμου τακτοποιούσαν μετακλητούς

https://www.datajournalists.co.uk/
Πού μας οδήγησε η έρευνα:
Σε 13 αποφάσεις για μετακλητούς στην Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης από τον Γιώργο Γεραπετρίτη στις 3 Μαρτίου, δυο ημέρες μετά την πολύνεκρη τραγωδία και αφότου είχε αναλάβει το υπουργείο Μεταφορών
  • Σε 7 αποφάσεις για μετακλητούς από τον... κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου μόλις μια ημέρα μετά τα Τέμπη κι ενώ όλη η χώρα βρισκόταν σε σοκ.
  • «Αφαίμαξη» εργαζομένων προς το Μαξίμου κι από το υποστελεχωμένο νοσοκομείο Αττικόν με τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας στην Αττική και με «ασθενείς – φαντάσματα που νοσηλεύονται σε γραφεία»
  • Οδηγός του ΟΣΥ, υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ακόμα και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας μετακινήθηκαν προς την Προεδρία της Κυβέρνησης
  • Το ευνοϊκό ΦΕΚ της 14ης Δεκεμβρίου 2022 με ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους μετακλητούς στην Προεδρία της Κυβέρνησης, ακόμα και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της υπηρεσίας από την οποία φεύγουν οι υπάλληλοι
  • Ρεκόρ μετακλητών επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη: Τα «ellinikahoaxes.gr» διέψευσαν τον πρωθυπουργό επικαλούμενα την έρευνα των Data Journalists
  • Του Βασίλη Γαλούπη

    ,

    Ξημερώματα 1ης Μαρτίου η Ελλάδα βυθιζόταν στο πένθος. Το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου, στοίχειωνε όλη τη χώρα, που μέχρι και σήμερα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ. Ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής μετέβαινε εκτάκτως, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον τόπο της τραγωδίας και μερικές ώρες μετά υπέβαλλε την παραίτησή του. Στην θέση του, ως υπηρεσιακός μέχρι και τις εκλογές, αναλάμβανε ο υπουργός Επικρατείας κι έμπιστος του Έλληνα πρωθυπουργού, Γιώργος Γεραπετρίτης.

    Δυο ημέρες αργότερα, στις 3 Μαρτίου 2023, ο Γιώργος Γεραπετρίτης έβρισκε χρόνο για να «προχωρήσει» 13 αποφάσεις μετακλητών προς την Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, που όπως αποδεικνύεται στην πράξη δεν μπορούσαν να πάρουν αναβολή ούτε καν για μερικές μέρες.

    Το ίδιο συνέβη και με άλλες 7 αποφάσεις μετακλητών προς την Προεδρία της Κυβέρνησης που υπέγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Οικονόμου. Μάλιστα, οι δικές του αποφάσεις ήταν στις 2 Μαρτίου, μόλις λίγες ώρες μετά το δυστύχημα.

    Στα 24ωρα που η κοινή γνώμη παρακολουθούσε «παγωμένη» τα πλάνα με τα συντρίμμια στα Τέμπη, κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες τακτοποιούσαν με… συνέπεια κάποια από τα τελευταία προεκλογικά «ρουσφέτια». Ειδικά ο Γ. Γεραπετρίτης που μόλις είχε αναλάβει καθήκοντα υπουργού Μεταφορών στην πιο μαύρη στιγμή της ιστορίας του ελληνικού σιδηροδρόμου.

    Ρεκόρ μετακλητών επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη

    Επί κυβέρνησης ΝΔ έχει γίνει ρεκόρ μετακλητών όπως είχαμε αναφέρει σε πρόσφατη εκτενή έρευνά μας (ΕΔΩ: datajournalists.co.uk).

    Από τους 1.710 μετακλητούς υπαλλήλους που παρέλαβε το 2019 έφτασαν τους 3.482 τον Οκτώβριο του 2022. Οι τάσεις παρέμειναν αυξητικές και τους επόμενους μήνες. Το «μικρό κι ευέλικτο κράτος» που υποσχόταν προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιγαντώθηκε στην 4ετία διακυβέρνησής του.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο youtube ο πρωθυπουργός αρνήθηκε επίμονα ότι έχει στηθεί μια «βιομηχανία» ημετέρων στην κρατική και κυβερνητική μηχανή. Με δημοσίευσή τους στις 11 Απριλίου 2023 τα «ellinikahoaxes.gr», μέλος του παγκόσμιου δικτύου ελέγχου γεγονότων IFCN, διέψευσαν τους ισχυρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για του λόγου το αληθές, το site επικαλέστηκε και την έρευνα των Data Jourmalists για τους μετακλητούς επί ΝΔ. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν τα «ellinikahoaxes.gr» είναι ότι «οι μετακλητοί όντως αυξήθηκαν κατά την διακυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη».

    Το ευνοϊκό ΦΕΚ Δεκεμβρίου και η αποψίλωση του επιβαρυμένου νοσοκομείου «Αττικόν»

    Η κυβέρνηση είχε φροντίσει από τις 14 Δεκεμβρίου 2022 να περάσει με ΦΕΚ ευνοϊκές ρυθμίσεις για το προσωπικό της Προεδρίας της Κυβέρνησης. Αυτές οι ρυθμίσεις επιτρέπουν έκτοτε την κατ’ εξαίρεση μετάταξη προσωπικού, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της υπηρεσίας από την οποία φεύγουν οι υπάλληλοι.

    Αναπόφευκτα προκαλούνται ερωτήματα για υπαλλήλους, έστω και διοικητικού προσωπικού, που ξαφνικά μεταφέρονται από το υποστελεχωμένο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Προεδρία της Κυβέρνησης. Υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες στο Μέγαρο Μαξίμου από το πιο επιβαρυμένο νοσοκομείο της Αττικής;

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου, το «Αττικόν» συγκέντρωσε το 2022 τον μεγαλύτερο αριθμό νοσηλειών στην Αττική, συνολικά 84.171 ασθενείς.

    ΠΟΕΔΗΝ για «Αττικόν»: «Δυο ασθενείς – φαντάσματα νοσηλεύθηκαν σε… γραφείο»

    Λίγες ημέρες πριν, στις 29.3.2023, υπήρξαν επίσημες καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) για απαράδεκτες συνθήκες στο εν λόγω νοσοκομείο:

    «Ως προσωπικό της Β’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής ΠΓΝ Αττικόν (ειδικευόμενοι ψυχίατροι και νοσηλευτές) καταγγέλλουμε ότι ουδεμία ευθύνη φέρουμε για ό,τι συμβεί, με βάση τις επικίνδυνες συνθήκες νοσηλείας που διαμορφώνονται και δεν θα δεχτούμε οποιαδήποτε κυβερνητική ή διοικητική πίεση για ανοχή αυτών των συνθηκών και μετάθεση των ευθυνών (όπως επιδιώχθηκε και μετά το έγκλημα των τραίνων στα Τέμπη)».

    Στις καταγγελίες τους υπήρξε κι ένα πρωτοφανές περιστατικό: «Στις 27.3.2023, στη γενική εφημερία του ΠΓΝ Αττικόν και της Ψυχιατρικής κλινικής και μετά την πλήρωση όλων των διαθέσιμων κλινών (ανεπτυγμένες και «επικουρικές» δηλαδή ράντζα, κλίνες) δόθηκε εντολή να μεταφερθούν επιπλέον δύο ασθενείς «εισαγγελικής εντολής» και διεγερτικοί σε χώρο γραφείου, που επιστρατεύτηκε τελευταία στιγμή, μη κατάλληλο για νοσηλεία, ειδικά τέτοιων ασθενών.

    Μάλιστα, οι ασθενείς αυτοί για όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν φαίνονταν στο σύστημα εισαγωγών του νοσοκομείου, ήταν δηλαδή «ασθενείς φαντάσματα» που απλά στοιβάχθηκαν στην ψυχιατρική κλινική χωρίς να έχουν την ψυχιατρική και παθολογική φροντίδα που χρειάζονταν».

    Το «φρεσκαρισμένο» άρθρο 77 για τους μετακλητούς και ο οδηγός του ΟΣΥ στις αποφάσεις Γεραπετρίτη

    Συνέντευξη τύπου του υπουργού Επικρατείας Ξ“ΞΉΟŽΟΞ³ΞΏΟ… Γεραπετρίτη, Ξ³ΞΉΞ± τις Ο€ΟΟŽΟ„ΞµΟ‚ παρεμβάσεις Ξ³ΞΉΞ± τη βελτίωση της ασφάλειας των ΟƒΞΉΞ΄Ξ·ΟΞΏΞ΄ΟΟŒΞΌΟ‰Ξ½, μετά Ξ±Ο€ΟŒ το ΟƒΞΉΞ΄Ξ·ΟΞΏΞ΄ΟΞΏΞΌΞΉΞΊΟŒ δυστύχημα στα Τέμπη, Τετάρτη 8 ΞœΞ±ΟΟ„Ξ―ΞΏΟ… 2023.
    (ΓΙΑΝΝΗΣ Ξ Ξ‘ΞΞ‘Ξ“ΞŸΞ ΞŸΞ¥Ξ›ΞŸΞ£/EUROKINISSI)

    Οι μετακλητοί που «τράβηξαν» στην Προεδρία της Κυβέρνησης οι κ.κ. Γεραπετρίτης και Οικονόμου αφαιρέθηκαν από το «Αττικό Νοσοκομείο», αλλά κι από τον ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες Ανώνυμος Εταιρεία) με απόσπαση οδηγού, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ακόμα κι από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας!

    Οι αποφάσεις του βασίστηκαν στον νόμο Δεκεμβρίου 2022 (5003/2022) και το άρθρο 77, που υπέγραψαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και συνολικά εννέα υπουργοί. Βάση αποτελεί ο νόμος 4622 του 2019 για το Επιτελικό Κράτος.

    Μεταξύ άλλων στο άρθρο 77 του 5003/2022 προβλέπεται:

    • «Η πλήρωση των θέσεων προσωπικού των προηγουμένων παραγράφων γίνεται με διορισμό, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις ή με απόσπαση από θέση φορέα της Γενικής Κυβέρνησης κατά την έννοια της περ. β΄ της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 4270/2014, που διενεργείται με απόφαση του Πρωθυπουργού για δύο (2) έτη με δυνατότητα ισόχρονης παράτασης, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης και χωρίς να απαιτείται γνώμη υπηρεσιακού συμβουλίου. Μετά τη λήξη της διετούς παράτασης της απόσπασης, οι υπάλληλοι δύνανται να υποβάλουν μόνο αίτηση για μετάταξη, σύμφωνα με τους όρους και τη διαδικασία της περ. β)».
    • «Αποσπάσεις υπαλλήλων στην Προεδρία της Κυβέρνησης, ανεξάρτητα από τη διαδικασία με την οποία διενεργήθηκαν, λήγουν αυτοδικαίως με τη λήξη της διετίας και σε περίπτωση παράτασης με τη λήξη της διετούς παράτασης. Ειδικά στην περίπτωση αυτή, η διετία της απόσπασης αρχίζει από την έναρξη ισχύος του παρόντος».
    • «Ειδικά οι θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ μόνιμου με σχέση δημοσίου δικαίου και ΙΔΑΧ προσωπικού της Προεδρίας της Κυβέρνησης μπορούν να καλύπτονται και με μετάταξη ως εξής: βα) Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου κάθε έτους, υπάλληλοι που υπηρετούν με απόσπαση στην Προεδρία της Κυβέρνησης με σχέση δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μετάταξη σε κενή οργανική θέση της Προεδρίας κλάδου ή ειδικότητας της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας ή βαθμίδας εκπαίδευσης για την οποία διαθέτουν τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, εφόσον κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης για μετάταξη έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον διετή υπηρεσία σε οργανικές μονάδες της Προεδρίας της Κυβέρνησης ή έχουν προϋπηρεσία τεσσάρων (4) τουλάχιστον ετών μετά τον διορισμό τους σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης και διαθέτουν, σε αμφότερες τις περιπτώσεις, τουλάχιστον στις δύο (2) τελευταίες εκθέσεις αξιολόγησης για την υπηρεσιακή τους απόδοση στις ανωτέρω υπηρεσίες, βαθμολογία από ενενήντα (90) έως εκατό (100) σε καθεμία από αυτές, εκτός αν τέτοιες εκθέσεις δεν υφίστανται ή δεν έχουν οριστικοποιηθεί, κατά τον χρόνο εξέτασης της αίτησης από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, για λόγους που δεν ανάγονται σε υπαιτιότητα των αιτούντων».
    • «Ειδικώς για τις ανάγκες της Προεδρίας της Κυβέρνησης και εκτός από τις προβλεπόμενες στο άρθρο 29 θέσεις, δύναται με απόφαση του Πρωθυπουργού, να ανατίθενται ειδικά καθήκοντα σε υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, παράλληλα με την άσκηση των κύριων καθηκόντων τους. Με την απόφαση ανάθεσης καθορίζεται και επιμίσθιο, που δεν υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%) των αποδοχών τους».

    Οι αποφάσεις για μετακλητούς μια και δυο μέρες μετά τα Τέμπη από Γεραπετρίτη, Οικονόμου

    Οι αποφάσεις που υπέγραψε στις 3 Μαρτίου 2023 ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για το υπουργείο Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης και πήραν ΦΕΚ στις 6 Μαρτίου είναι:

    ΑΠΟΦΑΣΗ 1

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 66/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Ελισσάβετ Αδαμίδου του Στέφανου, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α’ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού- Οικονομικού της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 42/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 2

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 67/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022 το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Μαρία Διαμάντη του Νικολάου, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α’ από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού- Οικονομικού της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 43/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 3

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 68/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022 το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Αλεξάνδρα Δρόσου του Λάμπρου, υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ ειδικότητας Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με βαθμό Α’ από το Υπουργείο Οικονομικών σε κενή οργανική θέση εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ ειδικότητας Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης.

    (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 44/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 4

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 69/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Ιωάννα Κεφάλα του Χαράλαμπου, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α’ από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού- Οικονομικού της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης.

    (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 45/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 5

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 77/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 19/2022, το πδ 85/2022, το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β ́1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Αμαλία-Μαρία Κουτσογιάννη του Γεωργίου, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Περιβάλλοντος με βαθμό Β’ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 53/03.03.2023).

    Ο Υπουργός Επικρατείας

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 6

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 78/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 19/2022, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 83/2019,την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β ́1881) απόφαση του Πρωθυπουργού,την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Μαρία Λύρα του Σπυρίδωνα, υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ ειδικότητας Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α’ από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε κενή οργανική θέση εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ ειδικότητας Διοικητικού- Οικονομικού της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 54/03.03.2023).

    Ο Υπουργός Επικρατείας

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 7

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 70/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022 το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται ο Στυλιανός Κολλιδάς του Ιωάννη, υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εκπαιδευτικής βαθμίδας ΔΕ ειδικότητας Οδηγών από την Ο.ΣΥ. ΑΕ σε κενή οργανική θέση εκπαιδευτικής βαθμίδας ΔΕ ειδικότητας Οδηγών της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 46/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 8

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 71/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022 το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Ζωή-Σταματία Παπαθανασίου του Γεωργίου, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α’ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 47/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 9

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 72/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022 το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Αργυρώ Σαντοριναίου του Αντωνίου, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α’ από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού- Οικονομικού της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 48/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 10

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 73/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022 το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Ιωάννα Σπυροπούλου του Κωνσταντίνου, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοικητικού-Λογιστικού με βαθμό Α’ από τον Δήμο Νέας Ιωνίας σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοικητικού-Λογιστικού της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 49/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 11

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 74/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022 το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται ο Χρήστος Τζώρτζης του Λάμπρου, μόνιμος υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοικητικού- Λογιστικού με βαθμό Α’ από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοικητικού-Λογιστικού της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 50/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 12

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 75/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022 το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Βασιλική Τσαγκαράκη του Γεωργίου, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α’ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 51/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 13

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 76/03.03.2023 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 23, 24 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 83/2019, την υπό στοιχεία Υ1/01.03.2023 (Β’ 1881) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται ο Φίλιππος Χάλαρης του Δημητρίου, μόνιμος υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Πληροφορικής με βαθμό Β’ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Πληροφορικής της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αριθμός βεβ. ΓΔΟΥ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 52/03.03.2023).

    Ο Υπουργός

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    Οι αποφάσεις του Γιάννη Οικονόμου

    Οι αποφάσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Οικονόμου υπεγράφησαν στις 2 Μαρτίου 2023 και πήραν ΦΕΚ στις 6 Μαρτίου:

    ΑΠΟΦΑΣΗ 1

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ ́ αρ. 2397/01.03.2023 απόφαση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 28 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 56/2021, την υπό στοιχεία Υ26/13.08.2021 (Β’ 3788, τροπ. Β ́ 5336/2022) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Καλλιόπη Λαγοδήμου του Κωνσταντίνου, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α’ από την Περιφέρεια Αττικής σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αρ. βεβ. /ΓΔΟΥ /Προεδρίας της Κυβέρνησης: 41/02.03.2023).

    Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 2

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ ́ αρ. 2398/01.03.2023 απόφαση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 28 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 56/2021, την υπό στοιχεία Υ26/13.08.2021 (Β’ 3788, τροπ. Β ́ 5336/2022) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται ο Ιωάννης Μουρκοβίτης του Χρήστου, υπάλληλος με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου εκπαιδευτικής βαθμίδας ΔΕ ειδικότητας Οδηγών με βαθμό Α’ από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα» (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) σε κενή οργανική θέση εκπαιδευτικής βαθμίδας ΔΕ ειδικότητας Οδηγών της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αρ. βεβ./ ΓΔΟΥ/ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 40/02.03.2023).

    Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 3

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 2399/01.03.2023 απόφαση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 28 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 56/2021, την υπό στοιχεία Υ26/13.08.2021 (Β’ 3788, τροπ. Β ́ 5336/2022) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Ελένη Παντζαρτζή του Χαράλαμπου, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού- Οικονομικού με βαθμό Α’ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αρ. βεβ./ ΓΔΟΥ/ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 39/02.03.2023).

    Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 4

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 2400/01.03.2023 απόφαση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 28 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 56/2021, την υπό στοιχεία Υ26/13.08.2021 (Β’ 3788, τροπ. Β ́ 5336/2022) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Αικατερίνη Πολύζου του Ιωάννη, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α’ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αρ. βεβ./ ΓΔΟΥ/ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 38/02.03.2023).

    Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 5

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ’ αρ. 2402/01.03.2023 απόφαση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 28 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 56/2021, την υπό στοιχεία Υ26/13.08.2021 (Β’ 3788, τροπ. Β ́ 5336/2022) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται η Ελένη Ρεγκούζα του Αδάμ, μόνιμη υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού- Οικονομικού με βαθμό Α’ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αρ. βεβ./ ΓΔΟΥ/ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 36/02.03.2023).

    Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 6

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ ́ αρ. 2403/01.03.2023 απόφαση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 28 και 29 του ν. 4622/2019, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 56/2021, την υπό στοιχεία Υ26/13.08.2021 (Β’ 3788, τροπ. Β ́ 5336/2022) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης και το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης, μετατάσσεται ο Θωμάς Σίδερης του Θεόδωρου, υπάλληλος με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ ειδικότητας Διοικητικού- Οικονομικού με βαθμό Α’ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου σε κενή οργανική θέση εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ ειδικότητας Διοικητικού- Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αρ. βεβ./ ΓΔΟΥ/ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 35/02.03.2023).

    Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑΠΟΦΑΣΗ 7

    Περίληψη δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. 579 Γ ́/06.03.2023)

    Με την υπ ́ αρ. 2404/01.03.2023 απόφαση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 5003/2022, τα άρθρα 21, 28, 29 και 82 έως 102 του ν. 4622/2019, το άρθρο 68 του ν. 4954/2022, το Κεφάλαιο Β’ του ν. 4354/2015, το π.δ. 98/2020, το π.δ. 85/2022, το π.δ. 56/2021, την υπό στοιχεία Υ26/13.08.2021 (Β’ 3788, τροπ. Β ́ 5336/2022) απόφαση του Πρωθυπουργού, την αίτηση μετάταξης, το υπ’ αρ. 19 πρακτικό της από 14.02.2023 συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Προεδρίας της Κυβέρνησης και την υπό στοιχεία 7187 ΕΞ 2023/20.02.2023 σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, μετατάσσεται ο Απόστολος Υπερήφανος του Αθανασίου, μόνιμος υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ κλάδου Τεχνολογικών Εφαρμογών με βαθμό Α’ από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοικητικού – Λογιστικού της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης. (Αρ. βεβ./ ΓΔΟΥ/ Προεδρίας της Κυβέρνησης: 34/02.03.2023).

    Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ