4 Απρ 2023

Η εντολή στα ΜΜΕ να θαφτεί η υπόθεση!Το προεκλογικό «μαύρο χρήμα» με το τραπεζικό υποκατάστημα στην Αργυρούπολη και το Carousel «ριχτάρι» στην Μύκονο! Τα 2 λογιστικά γραφεία στον Πειραιά και την Νέα Ιωνία, τα εικονικά τιμολόγια και η χρηματοδότηση 4 βουλευτών της ΝΔ στον Νότιο Τομέα και την Δυτική Αθήνα.


 Του Άρη Σπίνου

Εφιάλτης έχει γίνει για 4 γαλάζιους βουλευτές η αποκάλυψη απάτης τύπου “καρουζέλ”, σε υποκατάστημά της στην Αργυρούπολη αφού προκύπτει η άμεση χρηματοδότηση τους από τον εγκέφαλο της απάτης.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην... κομπίνα φέρεται να έχουν διαδραματίσει δύο λογιστικά γραφεία ένα στον Πειραιά και ένα στη Νέα Ιωνία τα οποία έστηναν εταιρείες “μαϊμού” και μεθόδευαν την έκδοση εικονικών τιμολογίων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, προμηθεύονταν παρανόμως μπλοκ επιταγών από την τράπεζα κ.ο.κ.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες απομακρύνθηκε ο διευθυντής του υποκαταστήματος που φέρεται να συμμετείχε στην κομπίνα, ενώ η διοίκηση της τράπεζας καταβάλει προσπάθειες να μην πάρει δημοσιότητα η υπόθεση για ευνόητους λόγους.

Ωστόσο, ήδη έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας ενώ στην ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται και υπάλληλοι της ΑΑΔΕ.

Έτσι και αλλιώς η υπόθεση “κρύβει” πολύ μεγάλο παρασκήνιο και δύσκολα θα παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έστω και αν κάνουν τα πάντα για να κλείσουν άρον – άρον τις εταιρείες “μαϊμού” ελπίζοντας ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης δεν θα φτάσει σε βάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης είχε αναλάβει την χρηματοδότηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αθήνα και τον Νότιο Τομέα.
edolio 5