11 Μαΐ 2023

Τραγικη ηττα στα Πανεπιστημια της ΔΑΠ απο τους ανικανους του ΚΟΥΛΗ.......Ανελαβαν μια παραταξη 1η στους νεους και την βυθιζουν στην ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ

 


Εν ταχει μια εικόνα για την δεύτερη συνεχόμενη απώλεια πανελλαδικής πρωτιάς - μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
1. Στο ΕΜΠ δεν κατεβάσαμε πουθενά ψηφοδέλτιο εκτός ενός τμήματος.
2. Στην Πάτρα βγήκαμε τρίτοι για πρωτη φορα στην ιστορία μας.
3. Σε ΠΑΝΤΕΙΟ - ΠΑΠΕΙ - ΓΠΑ δεν πιασαμε ούτε 20% ! Σε 3 μαζικά Πανεπιστήμια με σημαντικό ακαδημαικό έργο & ενεργή φοιτητική παρουσία που κατα καιρούς αποτέλεσαν προπύργια.
4. Σε όλα τα ΤΕΙ υπήρξε ιστορική καθίζηση με ποσοστά πολύ κάτω του 20% όταν κάποτε ήταν πάνω του 50%-60%.
5. Στα καλά νέα της χθεσινής ημέρας, η άνοδος σε ΑΠΘ & ΕΚΠΑ, στο καποδιστριακό που είναι και η μητέρα των μαχών παραμένοντας δυστυχώς δεύτεροι ξανά.
6. Αξιοσημείωτο το 40αρι της παραδοσιακά & διαπαραταξιακά πιο εμβληματικής κάλπης, της Νομικής Αθηνών, ένα νούμερο φωτεινή εξαίρεση απο τα παλιά σε μια ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που για δεύτερη χρονιά διαγνώστηκε βαριά άρρωστη.
Με ιδιαίτερα αυξημένη την συμμετοχή πανελλαδικά (λέει πολλά αυτό) η ΠΚΣ για δεύτερη χρονιά τερμάτισε πρώτη. Όπως αυτή αναγνώρισε και συνυπέγραψε στα αμφιθέατρα τις 34 συνεχόμενες δικές μας νίκες, οφείλουμε κ εμείς να πράξουμε το αυτονοήτο προκειμένου να μην υποθηκεύουμε τις προσπάθειες των επόμενων γενιών στο να φέρουν την πρωτιά ξανά και να μην κηλιδώνουμε το Δ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.