11 Μαΐ 2023

Αρον -αρον παραμονες των εκλογων ακινητα του Στρατου Ξηρας βγαινουν προς εκμεταλλευση Γιατι βιαζονται τοσο πολυ???

Παραμονές των εκλογών και ακίνητα του ΣΞ βγαίνουν προς εκμετάλλευση (υποτίθεται) το προσεχές εξάμηνο, λες και δεν μπορούσαν να περιμένουν για το μετά τις εκλογές διάστημα.
Αυτά είναι:
Το Στρατόπεδο Βασιλειάδη στη Ροδόπολη Σερρών (ο διαγωνισμός έγινε χθες 10/5)
Το εμβληματικού χαρακτήρα ακίνητο στο οικόπεδο στην Πέρδικα της Αίγινας
Το Κέντρο Λουτροθεραπείας Αναπήρων Πολέμου (ΚΛΑΠ) στα Μέθανα,
Το νεοκλασικό κτίριο στην οδό Ακαδημίας, στην καρδιά της Αθήνας.
Στη λίστα με τα ώριμα προς αξιοποίηση ακίνητα των Ε.Δ. που αναμένεται να προκηρυχθούν άμεσα διαγωνισμοί περιλαμβάνονται πρώην στρατόπεδα, οικόπεδα-φιλέτα, νοσοκομεία, αγροτεμάχια και αστικά ακίνητα που βρίσκονται σε προνομιακή τοποθεσία.
Διαγωνισμοί αναμένεται να προκηρυχθούν επίσης για τα τέσσερα διαμερίσματα που βρίσκονται σε κτίριο της οδού Ακαδημίας 27Α στο κέντρο της Αθήνας, για το πρώην Στρατόπεδο «Παπαποστόλου» στον Καραβόμυλο Στυλίδας, το «Πρώην Στρατολογικό Γραφείο Δράμας», το ακίνητο της Θεμιστοκλέους 62 και Τζαβέλα στα Εξάρχεια, το πρώην στρατόπεδο «Αποθήκες Πυρομαχικών Αμπελοκήπων», στον Δήμο Ορέστιδος, της Καστοριάς, το 409 Πρώην Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών (στρατόπεδο Χριστιά), το ακίνητο πρώην «ΛΑΦ (Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς) Αριδαίας», που βρίσκεται στον Δήμο Αλμωπίας, και το πρώην στρατόπεδο «Φωστηρίδη» στη Δράμα.