16 Μαΐ 2023

Και… φιλοκομμουνιστής ο Μητσοτάκης - Εμφανίστηκε θαυμαστής του Κουτσούμπα.


 Το μόνο που δεν είπε κατά την εμφάνισή του το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι παλιά ήταν στην… ΚΝΕ! Παραλίγο δε να εμφανίσει το σπίτι του σαν μία μικρή… ΚΟΒ (Κομματική Οργάνωση Βάσης)!

Θέλοντας προφανώς να προβάλλει θετικά το ΚΚΕ, ως αντίβαρο και εναλλακτική λύση στον ΣΥΡΙΖΑ, για τους ψηφοφόρους της Αριστεράς, ο κ. Μητσοτάκης σχεδόν αποθέωσε τον Δημήτρη Κουτσούμπα. «Εξομολογήθηκε» μάλιστα ότι η κόρη του – επιστράτευσε και την κόρη του, ναι – του λέει συχνά τη φράση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, «αυτοί είστε», με την οποία κλείνει συχνά τα videoτο Lubentv.

Μάλιστα εμφανίστηκε ο ίδιος να διασκεδάζει και να είναι θαυμαστής αυτών των video, στα οποία ο κ. Κουτσούμπας έχει την τιμητική του.

Μετά την υπερπροβολή των θέσεων του Γιάνη Βαρουφάκη για την περίφημη «Δήμητρα» και την ύστερη ανακάλυψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τα κανάλια και τα φιλοκυβερνητικά μέσα, αναλαμβάνει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να «πουσάρει» το ΚΚΕ, επιβεβαιώνοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του Μαξίμου για ενίσχυση των κομμάτων αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο σε διαδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν έχει κατέβει ακόμα, ενώ ενδιαφέρουσα είναι και η ιδέα να πάρει κουπόνια του ΜΛ-ΚΚΕ…

https://www.ieidiseis.gr/

Γ.Μ.