25 Μαΐ 2023

Τρέχει για να έχει η Cosmote TV...



Άνοιξε ήδη των κύκλο των επαφών με τις ομάδες για τα τηλεοπτικά...

Ξεκίνησε ο κύκλος των επαφών των ομάδων της Super League με την Cosmote TV και τη Nova. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ –τίτλο που αμφισβήτησε δημόσια ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης του... ΠΑΟ– θα διεκδικήσει ένα υψηλότερο συμβόλαιο από την Cosmote TV. 

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός, που τερμάτισε στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, συσπειρώνοντας τους οπαδούς του, ήταν η ομάδα που κράτησε ενεργό το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος της Super League και των μεταδόσεων από την Cosmote TV.

Η συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ διαθέτει επίσης τα δικαιώματα του Ολυμπιακού και ολοκλήρωσε τη σεζόν με οκτώ ομάδες της Super League. Μάλιστα, η Cosmote TV έχει συμφωνήσει ήδη με την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την ανανέωση της συνεργασίας για 1+1 έτος.

Το τηλεοπτικό μενού της Cosmote TV περιλαμβάνει και για την επόμενη σεζόν (2023 – 2024) τα δικαιώματα των διοργανώσεων UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, για τις οποίες η TEAM θα συζητήσει προσφορές στο τέλος του έτους για την επόμενη τριετία 2024 – 2027. Τη μάχη αναμένεται να δώσουν η Cosmote TV και η Nova, ενώ στις μεταδόσεις αυτής της τριετίας συμμετείχε και το Mega, αλλά η πορεία του Ολυμπιακού δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες.

Στην Cosmote TV παίζουν και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Lega Serie A, Liga Portugal Bwin, το Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) αλλά και το NBA.