9 Ιουν 2023

Κορυδαλλός: Τρεις μήνες γνώριζε η ΕΛ.ΑΣ. το συμβόλαιο θανάτου – «Έπεσαν» περισσότερες από 50 σφαίρες!

 


Με περισσότερες από 50 σφαίρες «γάζωσαν» οι δράστες τους δύο άνδρες σε πυλωτή πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό χθες το βράδυ, σκορπώντας τρόμο στους κατοίκους της περιοχής.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει..

την εκτέλεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της λεγόμενης «Greek Mafia», καθώς η σχέση των θυμάτων με κυκλώματα της νύχτας, αλλά και ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε το χτύπημα, παραπέμπει σε «συμβόλαιο θανάτου». Σύμφωνα δε με το MEGA, η αστυνομία είχε ενημερώσεις από ανθρώπους της νύχτας εδώ και τρεις μήνες πως πρόκειται να γίνει δολοφονική επίθεση εναντίον τους και ειδικά του 38χρονου, καθώς είχε κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις.

Τον ανθρωποκυνηγητό της ελληνικής αστυνομίας για τον εντοπισμό των εκτελεστών βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που ως θύματα έχουν ταυτοποιηθεί ο 38χρονος Βασίλης Ρουμπέτης, γνωστός με το προσωνύμιο «Ράμπο» και «ταρίφας» και ο 31χρονος Διονύσης Μουζακίτης, γαμπρός και συνοδηγός του πρώτου, με τις μέχρι στιγμής έρευνες να οδηγούν στο συμπέρασμα πως κύριος στόχος ήταν ο 38χρονος.

Ο Ρουμπέτης είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός οπαδού του Παναθηναϊκού το 2007, ενώ ο Μουζακίτης είχε μπει στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. για συμμετοχή του σε ομάδα ανθρώπου της υποκόσμου.

Με ποιες υποθέσεις εκτιμούν οι Αρχές ότι συνδέεται η διπλή εκτέλεση

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν με ποια από τα συμβόλαια θανάτου του παρελθόντος μπορεί να συνδέεται η νέα αυτή μαφιόζικη ενέργεια. Δύο από τους φακέλους που ανοίγουν, αφορούν στις παρακάτω δολοφονίες, ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά των οποίων είναι η χρήση Καλάσνικοφ από τους δράστες.

Η πρώτη ήταν τη Δευτέρα του Πάσχα του 2022, όταν επαγγελματίες εκτελεστές εισέβαλαν στην αυλή της εξοχικής κατοικίας του 55χρονου με το ψευδώνυμο «θείος Τζο». Φώναξαν «πέστε κάτω όλοι» και πυροβόλησαν 15 φορές εναντίον του με Καλάσνικοφ. Κατόπιν, ένας από τους δράστες φέρεται να έριξε τις χαριστικές βολές με ένα εννιάρι πιστόλι.

Δύο μήνες αργότερα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα επαγγελματίες δολοφόνοι γάζωσαν με 40 σφαίρες από Καλάσνικοφ 38χρονο επιχειρηματία στο χώρο των καυσίμων. Οι δύο επιθέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. καθώς, κατά τη διερεύνησή τους, οι αστυνομικοί είχαν «χαρτογραφήσει» το όνομα του 55χρονου και, πλέον, θεωρούν ότι σε αυτούς τους δύο φακέλους βρίσκεται το «κλειδί» για την εξιχνίαση της χθεσινής επίθεσης.

https://www.newsbreak.gr/