13 Ιουν 2023

9 αποχωρήσεις με «καρφιά» λίγο πριν τις κάλπες απο το κομμα της Ζωης και του συντροφου της.Αναμενονται αρκετες ακομη αυτην την εβδομαδα

 


Αφήνουν πίσω τους την Πλεύση Ελευθερίας οι υποψήφιοι που είδαν τα ονόματά τους να μετακινούνται μακριά από τις εκλόγιμες θέσεις μετά από παρεμβάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου στις λίστες του κόμματος, παρόλο που είχαν πρωτεύσει σε σταυρούς.

Ήδη, οι αποχωρήσεις φτάνουν τις εννέα, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Οι ψήφοι που πήραμε εμείς οι 9» φτάνουν «τους 25.000 σταυρούς. Άρα δεν με ενέκρινε για την κοινοβουλευτική ομάδα αλλά μια χαρά της έκανα σαν ‘λαγός’;», λέει η πρώην υποψήφια του κόμματος, Μαργαρίτα Καζάκου.

«Εγώ το έμαθα από κουτσομπολιά. Τη ρώτησα και μου απάντησε ότι δεν της είχα δείξει ότι έχω βλέψεις να ενταχθώ στην κοινοβουλευτική ομάδα».

Μέχρι τον Άρειο Πάγο έφτασε η κ. Καζάκου, ώστε να αφαιρεθεί το όνομά της από τις λίστες της Πλεύσης, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό.

«Μας άδειασε, έβαλε αυτούς που ήθελε εκείνη»

Η Μαργαρίτα Καζάκου μίλησε και στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ήμουν υποψήφια στην Β’ Πειραιά και σε λιγότερο από ένα μήνα έγινε μία τιτάνια προσπάθεια να μάθει ο κόσμος το κόμμα και πήρα 4.401 ψήφους».

Η ίδια διευκρίνισε ότι ήταν νέο μέλος του κόμματος και προτάθηκε από μία φίλη της να συμμετέχει στον αγώνα αυτόν της Πλεύσης, αλλά είχε μία μακρά πορεία στον στίβο για τα κοινά.

Όπως ανέφερε η κ. Καζάκου, από κουτσομπολιά έμαθε ότι γίνονται αλλαγές στο κόμμα και τότε κάλεσε την κ. Κωνσταντοπούλου, αλλά δεν την βρήκε στο τηλέφωνο.

Όταν μίλησαν η κ. Κωνσταντοπούλου της είπε να βρεθούν διά ζώσης. Στα γραφεία του κόμματος, όπου έγινε η συνάντησή τους η πρόεδρος του κόμματος της επιβεβαίωσε ότι από πρώτη πήγε τρίτη στις λίστες.

«Τότε έγινα έξαλλη κι αποχώρησα. Μας ‘άδειασε’, μας χάλασε το όνειρο. Ουδέποτε μας είχε πει ότι θα μας αλλάξει και θα βάλει αυτούς που ήθελε εκείνη», υπογράμμισε η κ. Καζάκου.