7 Ιουν 2023

Ναυμαχία στις Κυκλάδες! Είδε ο εφοπλιστής τον Βορίδη και φοβήθηκε…

 


Ο Μάκης Βορίδης είναι πλέον πεπεισμένος ότι η προσωπική ήττα του στις εκλογές, οφείλεται στην παρέμβαση του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου. Έπειτα μάλιστα από το απρόσμενο αποτέλεσμα, εμφανίστηκαν περίεργα δημοσιεύματα, τα οποία χαρακτηρίζουν τον εφοπλιστή Μαρτίνο ως «φιλορώσο», που μάλιστα στήριξε τη Σοφία Ζαχαράκη με αποτέλεσμα να μπει πρόωρο τέλος στις «αρχηγικές βλέψεις» του τέως υπουργού.

Σύμφωνα λοιπόν με τη θεωρία συνωμοσίας την οποία υιοθέτησε ο Μάκης Βορίδης, η ευρεία νίκη της Σοφίας Ζαχαράκη που θριάμβευσε με διαφορά 10,000 σταυρών είναι προϊόν της στήριξης που έλαβε από την οικογένεια Μαρτίνου. Με αρχιτέκτονα τον Θανάση Μαρτίνο, του οποίου η κόρη Γεωργία, τέως βουλευτής, πήρε την απόφαση να μην πολιτευτεί ξανά με τη Ν.Δ.

Ο Μάκης Βορίδης λοιπόν κάλεσε σε γεύμα τον Θ. Μαρτίνο στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων, τη Σχοινούσα όπου και εξέφρασε την οργή του για την στήριξη της Εφοπλιστικής οικογένειας στην Σοφία Ζαχαράκη. Η συζήτηση μάλιστα έκανε τον εφοπλιστή να νιώσει εξαιρετικά άβολα, διότι το απειλητικό βλέμμα του Μάκη Βορίδη μπορεί πραγματικά να καθηλώσει ακόμα και τον πιο ψύχραιμο συζητητή.

newsbreak.gr