10 Ιουν 2023

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! «ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ και χειροπέδες» στον Αλαφούζο ζήτησε ο Βελόπουλος...

Σοβαρές καταγγελίες για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την αιματηρή συμπλοκή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και την δολοφονία δύο ατόμων στον Κορυδαλλό, έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος με αφορμή ότι η θωρακισμένη... Mercedes των θυμάτων, ήταν ιδιοκτησίας της εταιρείας του ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Κ. Βελόπουλος σε συνέντευξη Τύπου στο Αγρίνιο όπου περιόδευσε δήλωσε:
«Αυτό που είπα σήμερα το πρωί και πολλοί εξεπλάγησαν, ότι δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό της χώρας μαζί με την ελληνική μαφία, τους μαφιόζους τους επαγγελματίες δολοφόνους και τους εφοπλιστές διαπλέκεται δεν τολμά να το πει κανένας πρόεδρος.
Όταν έχουμε άνθρωπο που έχει θωρακισμένο αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρει όπλα και δεν ξέρω τίποτα άλλο και είναι νονός και είναι επαγγελματίας δολοφόνος συμβόλαια θανάτου εκτελούσε και το δίνει ένας εφοπλιστής καναλάρχης και δεν ανοίγει ρουθούνι στην Αθήνα και δεν μιλά κανένα κανάλι, τα θάβουν όλοι, τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα συνολικό», 
είπε ο Κ. Βελόπουλος για να συνεχίσει:
«Επειδή είμαστε κόμμα της επαρχίας και τα λέμε αυτά πρέπει ο κ. Αλαφούζος, φαντάζομαι συμπωματικά έτυχε το θωρακισμένο αυτοκίνητό του να το έχει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας δολοφόνος, να μας πει τι έγινε ακριβώς.
Γιατί εάν εσείς δίνατε το αυτοκίνητό σας και κάποιον σκότωνε, κατά τύχη δεν σας λέω με πιστόλια και καλάσνικοφ κάποιον, θα πηγαίνετε με χειροπέδες μέσα.
Εγώ περίμενα σήμερα η Δικαιοσύνη να καλέσει τον Αλαφούζο με βραχιολάκια και χειροπέδες για να πει πως βρέθηκε το θωρακισμένο αυτοκίνητο στα χέρια ενός επαγγελματία δολοφόνου.
Τα λέω αυτά γιατί σας είπα και οι πολιτικοί είναι εμπλεκόμενοι και οι εφοπλιστές, και οι επαγγελματίες δολοφόνοι και η μαφία της νύχτας των Αθηνών.
Διαπλέκονται γιατί είμαστε Κολομβία πλέον. Η Ελλάδα είναι Κολομβία, όπως το ακούτε.
Δεν τολμά κανείς πρόεδρος κόμματος να τα πει αυτά ούτε τολμά κανείς πρόεδρος υποκομματίδίου πατριωτών να τα πει αυτά.
Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι φοβισμένα ανθρωπάκια.
Τρέμουν τι θα κάνει ο καναλάρχης. Τρέμουν τι θα κάνει η νύχτα. Εμείς δεν τρέμουμε. Διότι ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.»

Ανακοίνωση σχετικά με την εμπλοκή οχήματος στη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε στον Κορυδαλλό εξέδωσε και ο ΣΚΑΪ.
«Ο όμιλος «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε.» (ΣΚΑΪ) επιβεβαιώνει πως το αυτοκίνητο είναι στην κατοχή του από το 2010, αλλά είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Ο όμιλος συνεργάζεται με τις Αρχές για τις έρευνες».

Βέβαια να σημειωθεί ότι ο όρος «παροπλισμένο» αυτοκίνητο δεν υπάρχει. Ή ο ιδιοκτήτης έχει παραδώσει πινακίδες ή έχει κλαπεί. Εκτός και αν είναι εγκαταλειμμένο. Σε αυτή την περίπτωση όμως εάν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε δημόσιο χώρο τότε θα έπρεπε να είχε ρυμουλκηθεί ως τέτοιο. Εάν βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, τότε θα έπρεπε να είχε κλαπεί. Αλλά κλοπή δεν είχε δηλωθεί. Σε οποιαδήποτε περίπτωση εάν ένα αυτοκίνητο εμπλακεί σε αξιόποινη πράξη, στην συγκεκριμένη περίπτωση βρέθηκαν ναρκωτικά, ο ιδιοκτήτης φέρει την ευθύνη για αυτό.