15 Ιουν 2023

Σκανδαλώδη αβλεψία υπέρ Ζωής Κωνσταντοπούλου – Κατέβασε ψηφοδέλτιο επικρατείας χωρίς απόδημους!


 Τη γενικευμένη εντύπωση ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου απολαμβάνει μία «συστημική» στήριξη, παρά το αντισυστημικό προφίλ που πλασάρει επιβεβαιώνει σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών». Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, στις εκλογές της.. 21ης Μαΐου, η Πλεύση Ελευθερίας κατέβασε ψηφοδέλτιο επικρατείας, στο οποίο δεν υπήρχαν τρεις υποψήφιοι από τους ειδικούς καταλόγους των αποδήμων – ο ένας πρέπει να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις μάλιστα – όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος.

Παρά ταύτα και ενώ τότε είχαν κοπεί πολλά κόμματα για διάφορους λόγους, η Πλεύση Ελευθερίας έλαβε έγκριση να κατέβει στις εκλογές!

Στη συνέχεια βέβαια και ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, το «πρόβλημα» διορθώθηκε και, όπως σημειώνει η εφημερίδα συμπεριλήφθηκαν εκπρόσωποι των απόδημων, ώστε να μην προκύψει θέμα.

Αλλά το ερώτημα παραμένει. Πώς γίνεται να υπάρχουν τέτοιες σκανδαλώδεις «αβλεψίες», που τελικά ευνοούν την κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία προβάλλεται εξ αρχής της προεκλογικής περιόδου με τρόπο που θα ζήλευαν και τα μεγάλα, σε κοινοβουλευτική δύναμη, κόμματα;

https://www.ieidiseis.gr/

Γ.Μ.