1 Ιουλ 2023

Διασυρμός Ανδρουλάκη από τον Λοβέρδο

 


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας Λοβέρδος - τον οποίο ο μηχανισμός του Νίκου Ανδρουλάκη στον Βόρειο Τομέα, φρόντισε να αφήσει εκτός Βουλής-άρχισε ήδη την επιχείρηση δολιοφθοράς του.

Είναι κάτι διαφορετικό από τις..

διαφοροποιήσεις του παρελθόντος , που κάποια στιγμή τον έφεραν στα πρόθυρα της διαγραφής. Τώρα είναι σαν να την επιδιώκει.

Μέχρι να την εξασφαλίσει όμως δείχνει αποφασισμένος να διασύρει τον Ανδρουλάκη. Έτσι ερμηνεύεται η θορυβώδης επίσκεψή του στον… Άδωνι Γεωργιάδη!

Από φίλους του Λοβέρδου χαρακτηρίσθηκε «εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο υπουργό Απασχόλησης».

Μόνο που αυτό είναι εξωφρενικό: από πότε τα στελέχη ενός κόμματος της αντιπολίτευσης κάνουν … φιλικές βίζιτες σε αντιπάλους υπουργούς;

Ο Λοβέρδος δεν προκάλεσε απλώς τον Ανδρουλάκη επισκεπτόμενος τον «μικρότερο αδελφό του», αλλά έβγαλε και γλώσσα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζοντας ότι πέρασε και ο ίδιος από το συγκεκριμένο υπουργείο- κι άφησε πίσω του ρημάδια, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση- ανάρτησε ότι με τον υπουργό του Μητσοτάκη: «Συζητήσαμε για τα μεγάλα θέματα του υπουργείου και του ευχήθηκα να είναι αποτελεσματικός»!

Κάτι σαν σύμβουλός του δηλαδή.

Είναι φανερό ότι ο Λοβέρδος άρχισε να λειτουργεί σαν Μητσοτακικό προγεφύρωμα στο ΠΑΣΟΚ. Το θέμα είναι αν ο Ανδρουλάκης έχει κότσια να τον στείλει κανονικά στο κόμμα που τον προτιμούσε στη θέση του. …

ΥΓ: Λένε στην Κρήτη την παροιμία: αλλού τρως και πίνεις κι άλλου πας και το δίνεις;

https://www.ieidiseis.gr/

Γ.Λ.