20 Ιουλ 2023

Για την προπαγάνδα... οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία


 Για να καταλάβετε τι είναι η προπαγάνδα και πως προσπαθούν και σε σημαντικό ποσοστό καταφέρνουν να δημιουργούν μια εικόνα που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα με την έρευνα για στημένα ματς για στοιχηματικούς λόγους. Εδώ λοιπόν και κάποιες μέρες βλέπουμε αντί να γίνεται προσπάθεια να μάθει ο κόσμος όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα, να γίνεται προσπάθεια να βρεθεί στο επίκεντρο η ΕΠΟ. Πως δήθεν η ΕΠΟ δεν θέλει την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δώσε του κάθε μέρα να βγάζει ο Θωμαΐδης τους γνωστούς από τα τηλεοπτικά πάνελ να λένε ο καθένας το κοντό και το μακρύ του, δώσε του κάποιες διαρροές στοχευμένες, δώσε του σχόλια. Ποια είναι η κοινή συνισταμένη στο 99% όλων αυτών; Τι κάνει η ΕΠΟ. Και η ΕΠΟ που δεν θέλει να τιμωρηθούν οι ομάδες που θα βρεθούν αποδεδειγμένα μπλεγμένες και ο Μπαλτάκος που θέλει να συγκαλύψει και πάει λέγοντας… Ωραία όλα αυτά.

Εκεί λοιπόν που έχεις φορτώσει και λες ρε κακούργα ΕΠΟ που πας να συγκαλύψεις την υπόθεση, έρχεται κάποιος που ξύνει το κεφάλι του με απορία για όλα αυτά και σου λέει κάτι… συνταρακτικά απλό. Πως στο διάολο να ασχοληθεί η ΕΠΟ, δηλαδή η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ που είναι υπεύθυνη, όταν δεν της έχει σταλεί ακόμη τίποτε από την δικογραφία; Μια μικρή λεπτομέρεια που τυχαία μάλλον την ξέχασαν όσοι… ξιφουλκούν.

Δεν θέλουμε να πάμε στο τι έκανε η ΕΠΟ κάποιες εποχές ακόμη κι όταν είχε πάρει στα χέρια της δικογραφίες για πολύ σοβαρές επίσης υποθέσεις. Δεν θέλουμε να πάμε καν στο γιατί εκείνες τις εποχές δεν υπήρχε καν επιτροπή δεοντολογίας στην ΕΠΟ, παρά τα όσα πρόβλεπαν οι διεθνείς συνομοσπονδίες.

Θα πάμε μόνο σε αυτό που συμβαίνει σήμερα. Ρε ψευταράδες… Που θα φτάσετε ακόμη στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και χειραγώγησης κάθε ζητήματος προς όφελος σας; Πως να ασχοληθεί ένα πειθαρχικό όργανο για κάτι για το οποίο ακομη δεν έχει λάβει γνώση θεσμικά; Για πόσο ηλίθιους περνάτε αυτούς που δυστυχώς ενημερώνονται από σας;

Ο Γκρανκάσας

https://www.enwsi.gr/