3 Αυγ 2023

Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα; Το «τρενάκι» της Νότιας Πελοποννήσου: «Γιουσουφάκι» σε ρόλο ατμομηχανής και «από πίσω» του το «Μαύρο Ράσο» και ο εντολέας του Συμβολαίου!

 


Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό για μια τριγωνική παρέα, στην οποία εμπεριέχονται «Μαύρα Ράσα», «Γιουσουφάκια»  με ειδίκευση σε ανατολίτικους χορούς, αλλά και Μικρομέγαλοι «Συμβολαιογράφοι» που κρύβονται από πίσω και κινούν παρασκηνιακά τα νήματα!

Η τριγωνική παρέα, μέλος της οποίας παριστάνει τον ερευνητή – δημοσιογράφο, στην πραγματικότητα είναι μέρος μιας ευρύτερης συνομοταξίας δήθεν αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας με την οποία λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία!

Και το μενού (όλων μαζί, αυτοτελώς και αθροιστικά) περιλαμβάνει (δήθεν) υποκλοπές αλλά και νέους ισχυρούς επιχειρηματίες που μπήκαν επιθετικά στην εγχώρια αγορά και ανατρέπουν τον χάρτη των συσχετισμών, ενοχλώντας παλιά τζάκια και κατεστημένα!

Για το ποιος ή ποιοι έχουν αναθέσει «τη δουλειά», την «εργολαβία»,  δηλαδή το Συμβόλαιο, στα συγκοινωνούντα δοχεία, είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί με Διευθύνσεις και Ονόματα! Και τότε είναι που δεν θα ξέρουν που να τρέξουν να κρυφτούν!

Προς το παρόν απολαμβάνουν το Τρενάκι της Νότιας Πελοποννήσου: Το «Γιουσουφάκι» σε θέση ατμομηχανής, από πίσω του το «Μαύρο Ράσο» και πίσω από το Μαύρο Ράσο ο «μικρομέγαλος» εντολέας! Τσαφ τσουφ, τσαφ τσουφ! Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα; Σύκα, τσαπέλες…

https://radar.gr/