21 Σεπ 2023

Δολοφονία Κατσούρη: Φιάσκο της ΕΛΑΣ - Συνέλαβαν "ύποπτο" με βάση fake λογαριασμό στα social media!

 


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αστυνομικοί της Ασφάλειας σε διάστημα πέντε ημερών ανακάλεσαν την αναγνώριση υπόπτου, δυνάμει της οποίας είχε εκδοθεί και εκτελεστεί ένταλμα σύλληψης. 

Στον ύποπτο είχε αρχικά αποδοθεί...

από την αστυνομία ο ρόλος του οργανωτή της ομάδας των χούλιγκαν πριν τελικά αφεθεί ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους. Στο μεταξύ, ολοκληρώνεται τα επόμενα 24ωρα η ΕΔΕ για τους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση με κατάληξη τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσούρη, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στις 15 Αυγούστου, οκτώ ημέρες μετά τη σύγκρουση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού με οπαδούς της ΑΕΚ η αρμόδια Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) υπέβαλε ενώπιον της ανακρίτριας μια συμπληρωματική έκθεση ανάλυσης των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούσαν περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ. Στο συγκεκριμένο έγγραφο, η αστυνομία σημείωνε ότι το άτομο που εμφανιζόταν να συντονίζει την ομάδα των χούλιγκαν προτού αυτοί κινηθούν προς τους οπαδούς της ΑΕΚ (φορώντας κράνος και κρατώντας ένα ανοιχτόχρωμο ρόπαλο) προσομοίαζε με 43χρονο οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού.