Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, ανακοίνωσαν πως εξόντωσαν εντός της επικράτειας της χώρας τουλάχιστον 1.500 μαχητές της Χαμάς.
Αυτό σημαίνει πως οι δυνάμεις της Χαμάς που ενεπλάκησαν στην εισβολή στο νότιο Ισραήλ
ήταν ακόμα μεγαλύτερες από αυτές που είχαν υπολογιστεί στην αρχή, όταν οι αρχές ασφαλείας πίστευαν πως ήταν περίπου 1.000 μαχητές διαμοιρασμένοι σε πολλές μικρές ταχυκίνητες ομάδες.Σημειώνεται ότι πριν λίγη ώρα οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν την ανάκτηση του ελέγχου του μεθοριακού φράκτη στα σύνορα της Γάζας.
Τον φράχτη είχαν παραβιάσει οι Παλαιστίνιοι ένοπλοι της Χαμάς, που πραγματοποίησαν το σαββατοκύριακο μαζική εισβολή στο ισραηλινό έδαφος,
Αυτή την στιγμή ο Στρατός ναρκοθετεί τα τμήματα στα οποία ο φράκτης είχε παραβιαστεί, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της IDF, υποναύαρχος Ντανιέλ Χαγκάρι.
