6 Οκτ 2023

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ…αυτές της Κυριακής που έρχεται…για την ΗΠΕΙΡΟ θα γράψουν ιστορία.


 Αυτές 8 Οκτωβρίου.

Αυτές που θα αναδείξουν τους Περιφερειάρχες και Δημάρχους. Αυτές που θα αποδείξουν ότι πάρθηκε το μήνυμα. Αυτές που θα ξεριζώσουν το παλαιό σύστημα στην ΗΠΕΙΡΟ.

Μα ποιο μήνυμα.


ΝΕΟΙ ναι ηλικιακά στις ηγεσίες Περιφέρειας και Δήμων. Όπως ο πρωθυπουργός και σχεδόν όλοι οι υπουργοί. Όπως όλοι οι σύγχρονοι πολιτικοί.
ΟΧΙ πια παλαιές νοοτροπίες και αντιλήψεις. Μακριά από την περιφέρεια και τον δήμο οι παλαιές φιγούρες. Μακριά μας όσοι γεράσανε σε δήμους και περιφέρειες. Δεν εκπροσωπούν πια κανέναν. Είδατε τα αποτελέσματα των εκλογών. Τι δεν καταλαβαίνετε.

Βάλτε απέναντί σας τον Καχριμάνη και τους νέους που πήραν τις τύχες μας στα χέρια τους. Να πάει στα χωριά και να παραθερίσει. Στα ξενοδοχεία του. Δεν κάνει η νοοτροπία του πια για σύγχρονες πόλεις. Τυχαία που κλαιγόμαστε όλοι στην Ήπειρο; Πολλοί κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και δεν κράζουν. Καταπίνουν την αγανάκτηση.

Πόλεις πορεύονται με τις δικές τους δυνάμεις. Καιρός νέος άνθρωπος, νέος σε σκέψεις μόνιμος κάτοικος Ηπείρου να ηγηθεί μιας τιτάνιας προσπάθειας να ξεβαλτώσει η περιφέρειά μας. Το μήνυμα να το δώσουμε να φτάσει στα αυτιά της κυβέρνησης. Δεν θέλουμε να φτάσουμε στα άκρα. Θέλουμε να φτάσουμε και την περιφέρεια στα άνω άκρα της μπας και καλυτερέψει η καθημερινότητα μας. Δεν θέλουμε να είμαστε στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης της Ευρώπης.Τους βλέπουμε καθημερινά. Καμιά συνεννόηση οι υποψήφιοι μεταξύ τους. Άλλος βάζει τους υπαλλήλους της περιφέρειας Πρέβεζας και σταυρώνουν τα ψηφοδέλτιά του. Παρωχημένες σκέψεις και αντιλήψεις. Χρόνια πριν τα μυαλά τους.

Νέος λοιπόν ο μπροστάρης.
Νέος σε ηλικία και νοοτροπία. Σε θέληση σε καθημερινή εγρήγορση. Βλέπουμε ότι ο λαός το θέλει και θα το κυνηγήσουμε. Θα προτάξουμε την λογική της νέας εποχής απέναντι στην πολιτική αιχμαλοτότητα της περιφέρειά μας. Είμαστε εδώ από όλα τα κόμματα. Υπηρετούμε όμως τον λαό. Δεν αντιπροσωπεύει το παλαιό που τώρα υπάρχει στην περιφέρεια την νέα αντίληψη που μόλις αναδείχθηκε στις εκλογές. Θέλουμε συνέχεια. Θέλουμε να πάμε μπροστά να γίνουμε αυτό που ονειρευόμαστε. Μια περιφέρεια που τρέχει που φυσάει που είναι μπροστά σε όλα.

Το ΦΩΣ έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.
Θέλουμε μια νέα περιφέρεια με νέους ανθρώπους με νέες αντιλήψεις με νέες απαιτήσεις. Θέλουμε ο κόμβος της Ηπείρου να στολίζει με αναμνήσεις έστω και τους περαστικούς. Αυτούς που γίνονται φίλοι μας έστω και μέσα από το αυτοκίνητο. Αυτούς που θα μας θαυμάζουν και θα μας επισκέπτονται εν τέλει.
Οι εκλογές έρχονται. Τις 8 Οκτώβρη θα πρέπει να χαμογελάσουμε να ονειρευτούμε να τολμήσουμε.
Το “ΦΩΣ” είναι ο Συνδυασμός που θα διεκδικήσει τη νίκη στην Περιφέρεια Ηπείρου, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Με όραμα για την Ήπειρο, πολλή αγάπη για τον τόπο, την παράδοση, την κουλτούρα και τη φύση της, βασισμένοι σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μοντέλα διοίκησης και Περιφερειακής Aνάπτυξης, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε την υπεραξία που απαιτείται για την ευημερία της.

Ευελπιστούμε πως όσοι συμμερίζονται την αγωνία αλλά και τις ελπίδες μας για το μέλλον της Ηπείρου, όλοι εκείνοι που διαβλέπουν την ανάγκη της διαφορετικής νοοτροπίας, αντίληψης και διοίκησης του τόπου, θα συστρατευθούν μαζί μας.
Ο συνδυασμός ΦΩΣ έρχεται να τα ανατρέψει όλα.
ΟΧΙ άλλα κλειστα καταστήματα.
ΟΧΙ μια ΑΡΤΑ που καθημερινά σβήνει.

Επικεφαλής : Γεωργόπουλος Λάμπρος – οικονομολόγος
Γεννήθηκε το 1979 στην Άρτα, από γονείς εκπαιδευτικούς που αποφοίτησαν από τη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία και υπηρέτησαν για περίπου τέσσερις 10ετίες σε χωριά της Άρτας και των Ιωαννίνων.

Μεγάλωσε στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων ενώ από το 1996 εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου πραγματοποίησε σπουδές στη διοίκηση (management), αποφοιτώντας το 2001 από το Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε διάφορες επιχειρήσεις στην Αγγλία, αποκτώντας σημαντική διοικητική εμπειρία. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, ως οπλίτης Υγειονομικού, περνώντας το μεγαλύτερο διάστημα στο 406 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων και μέρος της θητείας στο ΚΕΥΓ Άρτας. Το 2004 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές σε ένα από τα κορυφαία ιδρύματα παγκοσμίως, στο Imperial College του Λονδίνου, με αντικείμενο τη Διοίκηση της Υγείας. Έκτοτε έχει μετεκπαιδευτεί σε ιδρύματα όπως το INSEAD της Γαλλίας (2016) και το JFK School του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ (2014) αλλά και από φορείς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Την περίοδο 2006-2009 δίδαξε στο ΤΕΙ Ηπείρου και συγκεκριμένα στα παραρτήματα Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας. Το 2005 ίδρυσε την εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων Impel με την οποία μελέτησε, οργάνωσε και υλοποίησε έργα για περισσότερες από 2500 επιχειρήσεις, οργανισμούς ή άτομα.
Από το 2013 έως το 2015 επιλέχτηκε και διετέλεσε Διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, ενώ αξιολογήθηκε ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες Διοικητές σε επιχειρησιακή ετοιμότητα από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.
Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από το 2005, έχει διατελέσει είτε ως απλό μέλος είτε ως μέλος ΔΣ σε αρκετούς επιστημονικούς, κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς. Ασχολήθηκε ενεργά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως πρόεδρος του ΑΟ Βελισσαρίου κατέκτησε 3 φορές το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηπείρου τη δεκαετία του 2010, ενώ είναι ενεργός αεραθλητής και πιλότος υπερελαφρών αεροσκαφών. Έχει δώσει περισσότερες από 100 συνεντεύξεις για θέματα οικονομικού περιβάλλοντος, διοίκησης και υγείας.
Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Ισπανικά (Β2) και βασικά Ιταλικά. Το πλήρες βιογραφικό του και όλες οι συνεντεύξεις και δραστηριότητές του είναι διαθέσιμες στο www.lambrosgeorgopoulos.gr