4 Οκτ 2023

Υποψηφιότητα έκπληξη με τον Ανδρέα Ευθυμίου στις ερχόμενες εκλογές

 


Χατζελένη Χριστίνα, 

Οι περισσότεροι στον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου γνωρίζουν τον πατέρα της για την ενασχόληση του με τα κοινά αλλά ήρθε η ώρα να γνωρίσουν και την Χριστινα. 

 Είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δημο Μοσχάτου-Ταύρου με την παράταξη «Ανθρώπινη Πόλη - Σύγχρονος Δήμος»

με τον νυν δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου, γιατί θεωρει σημαντική την ένταξη νέων, δραστήριων ανθρώπων και νέων προτάσεων που με τη συμβολή των ήδη έμπειρων στο χώρο το θετικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!

 Οι σπουδές της είναι στον τομέα της υγείας, έχω μεταπτυχίακες σπουδές στην Ανάπτυξη και Έρευνα Νέων φαρμάκων όπου η βασική έρευνα είναι για άσθένειες που έχουν δύσκολη αντιμετώπιση, όπως οι νευρολογικές και διάφορα είδη καρκίνου.

 Έχει εργαστεί σαν επαγγελματίας ναυαγοσώστρια και με αφορά ο,τι έχει σχεση με προσφορά βοήθειας στον συνάνθρωπο. 

Επίσης εχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, με κολυμβηση και cheerleading όπου με την ομάδα μου είχαμε αποκτήσει αρκετά μετάλλια.

 Θέλω να βοήθησω να γίνει η πόλη μας πρότυπο κυρίως στον τομέα της υγείας που με αφορά, να γίνονται τακτικά δωρεάν εξετάσεις, να ακούμε τις ανάγκες των κατοίκων και να πράττουμε αναλόγως. Μαζί με τον δήμαρχό μας, Ανδρέα Ευθυμίου, που έχει αποδείξει πόσο ικανός ειναι όλα αυτά τα χρόνια, είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρουμε!