4 Οκτ 2023

Εθνική ντροπή: Η Σακελλαροπούλου θα τιμήσει τον Κώστα Σημίτη!

 


Μπορεί η Ελλάδα να πληρώνει ακόμα τα εγκλήματα της κυβέρνησης Σημίτη, χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με το περιβόητο στέγαστρο Καλατράβα, μπορεί ο Κώστας Σημίτης να έχει μείνει στη μνήμη... των Ελλήνων ως ο ολετήρας του έθνους, αυτό όμως δεν εμποδίζει την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να παρευρεθεί σε «εκδήλωση τιμής» για τον πρώην πρωθυπουργό!

«Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2023 – Το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το περιοδικό Μεταρρύθμιση με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, διοργανώνουν ειδική εκδήλωση για να τιμήσουν τον πρ. Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κώστα Σημίτη, στο «Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού», την Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου στις 19.00. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση…

Μιλάμε για απόλυτο θράσος που προκαλεί οργή. Ο πρωθυπουργός του οποίου τα εγκλήματα τα πληρώνουμε ακόμα και σήμερα, από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που στέρησε από την ελληνική οικονομία και τα νοικοκυριά δεκάδες δισεκατομμύρια, από το σκάνδαλο των Swaps για τα οποία ουδέποτε λογοδότησε, για το υπουργικό του συμβουλίου που σήμερα θυμίζει την εγκληματική οργάνωση, για τις βαλίτσες με τα μαύρα λεφτά του Τσουκάτου κλπ, να τιμάται παρουσία της ΠτΔ!

Ντροπή και μόνο ντροπή…