24 Νοε 2023

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ - ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ Ε.Δ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΗ "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"

 


Ούτε στα πιό στυγνά απολυταρχικά καθεστώτα ετολμήθη τέτοιου βεληνεκούς προπαγάνδα...για την κατάσταση των ειδικών δυνάμεων και γενικότερα των Ε.Δ...σε εκπομπή ιδιωτικού καναλιού...

Μαγική εικόνα - εικονική πραγματικότητα... με μουσική.. υπόκρουση πολεμικής ταινίας κάτι σε Τομ Κρουζ και Κλιντ Ιστγουντ...απέχει παρασάγγας από την αλήθεια και τις αντικειμενικές συνθήκες...όλα ανθηρά...όλα τέλεια...χαμογελαστά στελέχη,απόλυτος "παράδεισος"...τι καταπληκτικά εδέσματα στα μαγειρεία...τι γυμναστήρια...τι καταπληκτικό κλίμα...ιδανικά καμωμένα...πακτωλός χρημάτων ρέει από τα "μπατζάκια" των στελεχών με τα ξεκαρδιστικά γέλια...που προβλήθηκαν...σε σημείο που πολλοί αναρωτήθηκαν...μπράβο τέτοια ακμή ...όλα "πλουσιοπάροχα"...μήπως πρέπει να επιστραφούν χρήματα στον κρατικό κορβανά...γιατί δεν έχουν που να τα ξοδέψουν..."είναι τόσα πολλά!!!"
Και φυσικά λείπει ο Μάης από τη Σαρακοστή?...εμφανώς γερασμένος ο στρατάρχης ,πάντα υπέρβαρος,με έντονη συριστική προφορά λόγου..."σςσςσςσςσς"...σκληρά κουρεμένος...χωρίς ίχνος οφρέων ...με ακατάσχετη αδολεσχία και έκδηλη κομπορρημοσύνη...αυτοπροβλήθηκε ως πλασιέ...της ψευδοεικόνας και της πασιφανούς διεστραμένης πραγματικότητας...ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ...γιατί η αλήθεια και ο απόηχος των θλιβερών γεγονότων με τις τεράστιες ευθύνες... δεν μπορεί να συσκοτισθούν...αντιθέτως είναι ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...
1.Ανατίναξη αποθήκης πυρομαχικών στη Ν.Αγχίαλο (111 Π.Μ) - μεγάλη καταστροφή.
2.Καταστροφή κύριας βάσης Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο (1ης ΤΑΞΑΣ)- ανυπολόγιστη καταστροφή.
3.Η σφαγή στη Λιβύη με 5 νεκρούς ...με την εγκληματικά ερασιτεχνικά σχεδιασμένη απο το ΓΕΕΘΑ ανθρωπιστική αποστολή σε εμπόλεμη ζώνη συνιστά παρωδία και τραγωδία.
4.Η αδιανόητη βύθιση της παροπλισμένης ΤΠΚ ΤΟΥΡΝΑΣ...
5.Η παρα λίγο βύθιση της ΤΠΚ ΛΑΣΚΟΣ....άκρως παρακμιακά φαινόμενα.
6.Η εγκατάλειψη και η ένεκα αυτής... πρόσκρουση με πάταγο στον προβλήτα στη Θεσσαλονίκη του ιστορικού πλωτού μνημείου Α/Τ ΒΕΛΟΣ - μεγάλη ζημιά...συνιστά τουλάχιστον ιστορική απρέπεια και προσβολή.
7.Η καρατόμηση όλων των άξιων στελεχών και η προώθηση στην πλειοψηφία ανίκανων στελεχών στις πρόσφατες κρίσεις του Μαρτίου...με συνέπεια την τραγική διαχείριση και την παντελώς ακατάλληλη αντιμετώπιση των εν λόγω τραγωδιών,συνιστά αναξιοκρατία με μισαλλοδοξία και εμπάθεια.
8.το ρεκόρ πρωτοφανών παραιτήσεων σε αριθμό νέων στελεχών ,ειδικά στο Π.Ν..σε συνδυασμό με τη ραγδαία πτώση των βάσεων για εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές των Ε.Δ...συνιστούν παρακμή αλλά και χτυπούν" καμπανάκια" για το μέλλον των Ε.Δ...αναφορικά με την επαρκή στελέχωσή τους...αποτελεί την επιτομή της ανικανότητας ,μη διορατικότητας και έλλειψης εμπνευσμένης ηγεσίας.
9 Ο ασύλληπτος εμπαιγμός των στελεχών που υπηρετούν στα π.πλοία...με τους συνεχείς πλόες και τα μεγάλα προβλήματα διαβίωσής τους...όπου το επίδομα στόλου που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ,άλλαξε εν μία νυκτί...και κατακρεουργήθηκε απο το ΣΑΝΤΑΜ ΝΤΟΥΤΣΕ...σε εμφανώς κατώτερης του αναμενομένου αποζημίωση... για τη  συμμετοχή τους σε Ασκήσεις...και μάλιστα όχι στο σύνολο αυτών...γεγονός που συνιστά κόμπλεξ και μνησικακία απέναντι στο Π.Ν.και βέβαια ανύπαρκτης,άφωνης και υποτακτικής ηγεσίας στο ΓΕΝ.
Ο κατάλογος ατελείωτος ...που αντανακλά την πραγματικότητα...και όχι η έντεχνη φενάκη και η κίβδηλη κατευθυνόμενη απεικόνιση που υπηρετεί και προπαγανδίζει τον αρχιστράτηγο...τον "πρωταθλητή"...των θλιβερών περιστατικών και των απαράμιλλα οδυνηρών συνεπειών τους....τον "αρχιεπίσκοπο " της ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ...
Το σύνολο και όχι μόνο των στελεχών των Ε.Δ προσβλέπει και ελπίζει στο νυν υπουργό Αμυνας...ότι θα πάρει  τις δέουσες αποφάσεις και θα κάνει εκείνες τις επιλογές που θα υπηρετούν την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει...έχει τη γνώση και την οξυδέρκεια...γιατί δε πρέπει ποτέ να λησμονούμε...
ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ!