26 Νοε 2023

Πάνος Ρήγας: Η άβολη στιγμή που μιλά για την αποχώρηση του γιου του από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

 


Με αμηχανία μεν, αλλά και με ξεκάθαρη προσέγγιση για τις σχέσεις των γονιών με τα παιδιά, σχολίασε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, την αποχώρηση του γιου του, Άγη, με μαζί με δεκάδες άλλα στελέχη της Νεολαίας, από το κόμμα.

Ο ίδιος ο κ. Ρήγας έμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας από καιρό επιλέξει να στηρίξει τη νέα ηγεσία και αρνείται να συσχετίσει τη δική του επιλογή με εκείνη του γιου του.

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΙ, είπε ότι νιώθει περήφανος για τον γιο του, ο οποίος έχει δικαίωμα να κάνει τις δικές του επιλογές.

Μάλιστα σημείωσε ότι ο γιος του, ο οποίος ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, κάνοντας τώρα την πτυχιακή του, «έχει τεράστια πολιτική σκέψη και αυτονομία» και εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα η πορεία του θα είναι επιτυχημένη.

«Να κάνει πάντα αυτό που πιστεύει, τις δικές του επιλογές» σημείωσε, προσθέτοντας, αναφερόμενος και στους άλλους νεολαίους που αποχώρησαν, όπως η ανιψιά του Αλέξη Τσίπρα, ότι «είναι νέα παιδιά, έχουν όλο το χρόνο να δουν πώς θα συνεισφέρουν στην κοινωνία. Πρέπει να έχουν αυτονομία, αυτό είναι το πιο ορθό».

https://www.topontiki.gr/