27 Δεκ 2023

Βραζιλία: Έκοψε το πέος του συζύγου της και το πέταξε στην τουαλέτα, γιατί έκανε σεξ με τη 15χρονη ανιψιά της

 

Μία 34χρονη στη Βραζιλία έκοψε το πέος του συζύγου της και το πέταξε στην τουαλέτα, επειδή -όπως κατέθεσε στην αστυνομία- ανακάλυψε ότι εκείνος είχε κάνει σεξ με τη 15χρονη ανιψιά της.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, η γυναίκα -η οποία δεν έχει ακόμη κατονομαστεί- είπε στους αστυνομικούς του Atibaia (κοντά στο Σάο Πάολο), ότι αρχικά προσπάθησε να αποπλανήσει τον 39χρονο σύζυγό της, παρασύροντάς τον στο κρεβάτι.

vrazilia_peos_ede95.jpg

Αφού του έδεσε τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι, έβγαλε ένα ξυράφι και του έκοψε το μόριό του, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Στη συνέχεια τράβηξε μια φωτογραφία του κομμένου οργάνου και το έριξε στην τουαλέτα, όπως ομολόγησε η ίδια στις 22 Δεκεμβρίου. Όταν αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία, τους είπε ότι το πέταξε, επειδή είχε ακούσει «ότι ήταν δυνατόν να το ξανακολλήσει».

Νωρίτερα, μπαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μαζί με τον αδερφό της, η 34χρονη Βραζιλιάνα είπε: «Καλησπέρα, αστυνόμε. Ήρθα να παραδοθώ, γιατί μόλις έκοψα το πέος του άντρα μου».

Ο 39χρονος σύζυγος βρέθηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι ασαφής.

Η σύζυγός του βρίσκεται υπό κράτηση και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει τον ισχυρισμό της γυναίκας ότι ο 39χρονος είχε σεξουαλική επαφή με την ανιψιά της.

Σημειώνεται ότι η ηλικία συναίνεσης στη Βραζιλία είναι τα 14 έτη και η αστυνομία εξετάζει επίσης εάν η επαφή ήταν συναινετική.