2 Δεκ 2023

Όσο προχωρά ή ώρα μεγαλώνει η καταστροφή-Ρωσικά άρματα μάχης εισέρχονται στο Κουπιάνσκ ενώ κινδυνεύει όλο το μέτωπο


 Στις συνομιλίες του στρατού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αναφέρονται ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ομοφυλόφιλοι στην 14η ταξιαρχία που ήρθε η ώρα να την αποκαλέσουμε " Ταξιαρχία ομοφυλόφιλων"

«Άρχισε! Οι Ρώσοι κατευθύνονται..

προς το Κουπιάνσκ.

Μέχρι το πρωί της 1ης Δεκεμβρίου, στον τομέα του Κουπιάνσκ νότια του Λιμάν Πέρβι, τα ρωσικά στρατεύματα είχαν περιχαρακωθεί στο δάσος και κινούνταν διστακτικά  στην περιοχή Σίνοβκα.

Σήμερα το πρωί όλα άλλαξαν και ταυτόχρονα, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτέθηκαν προς την κατεύθυνση του «Πετροπάβλασκ Στάβκα» (λιμνούλα) ανατολικά του χωριού Πετροπάβλασκα.

Σύμφωνα με μια σειρά μηνυμάτων στις κοινότητες τέλεγκραμ  της Ρωσίας και της Ουκρανίας, στο τμήμα του Κουπιάνσκ  του μετώπου δυτικά της Ορλόβκα, οι Ρώσοι κατέλαβαν την περιοχή Τόμοβκα, η οποία γειτνιάζει με την Πετροπάβλασκα  από τα νότια.

Συγκεκριμένα, ειδικοί του αμυντικού ινστιτούτου Zhiva Karta έβαψαν με κόκκινο (ρωσικό) χρώμα την περιοχή ανατολικά του αυτοκινητόδρομου N-26 στην περιοχή Ιβανόβκα-Στέποβα  Νοβοσέλκοβα.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι κύριες μάχες διεξάγονται στα βόρεια.

Έτσι, σε δήλωση του επικεφαλής του κέντρου Τύπου της Δυτικής ομάδας, Συνταγματάρχη Σεργκέι Ζουμπίνσκ: «Οι μονάδες της ομάδας στρατευμάτων της Δύσης συνεχίζουν να εκτελούν αποστολές μάχης και να προελαύνουν στην κατεύθυνση του Κουπιάσνκ.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, μονάδες συνδυασμένων όπλων προς την κατεύθυνση απέκρουσαν δύο αντεπιθέσεις από τις ουκρανικές ομάδες εφόδου της 14ης και 30ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας στην περιοχή Σίνοβκα".

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πέρασαν σε άμυνα εναντίον ρωσικών αρμάτων μάχης.

Η νέα στρατηγική του Ζελένσκι: Η Ουκρανία θα χτίσει οχυρωμένες περιοχές «Ποτέμκιν».

Στις συνομιλίες του στρατού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αναφέρονται ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ομοφυλόφιλοι στην 14η ταξιαρχία που ήρθε η ώρα να την αποκαλέσουμε " Ταξιαρχία ομοφυλόφιλων".

Τα ρωσικά στρατεύματα βρήκαν ένα αδύναμο σημείο στην άμυνα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ και προελαύνουν χωρίς σταματημό πλέον.

Ο Ουκρανός δημοσιογράφος Τάρας Φεντίρκο μίλησε στο κανάλι του στο YouTube, και επεσήμανε την ευρεία προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων σε όλη τη γραμμή του βορειοανατολικού μετώπου από την Ιβανόβκα έως το Λιμάν Πέρβι.

Για προφανείς λόγους, το ανεξάρτητο ουκρανικό Γενικό Επιτελείο ξεστομίζει τακτικά ότι «όλα είναι καλά», αλλά  ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε άμυνα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν πρόβαλαν σοβαρή αντίσταση και εγκατέλειψαν βιαστικά τις θέσεις τους, εγκαταλείποντας οπλισμό και  πτώματα των σκοτωμένων συναδέλφων τους, και αυτό δείχνει πανικό και ηθικό στα τάρταρα.

Η ουσία σε όλα αυτά είναι ότι, ο Πούτιν αφού βρήκε την ευκαιρία να προετοιμάσει τον στρατό του στο ουκρανικό έδαφος, αύξησε την παραγωγή οπλικών συστημάτων, διαμόρφωσε μια νέα κατάσταση στην ρωσική, κοινωνία, κινήθηκε πιο δυναμικά με Κίνα και Β.Κορέα και Ιράν, τώρα παρακολουθεί την Ευρώπη και τους ηγέτης της  να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Δεν τίθεται ορθή πλευρά της ιστορίας σε αυτό που έρχεται για την αναδιανομή του κόσμου, αλλά στο ποιοι και πως θα σωθούν απόν Αρμαγεδώνα που είναι τόσο κοντό όσο ποτέ.