2 Δεκ 2023

«Άσπρο πιάτο» στην Καισαριανή ....Όσοι έχουν εξυπηρετήσει συμφέροντα ποδοσφαιρικά και επιχειρηματικά, όχι βέβαια της Καισαριανής, αλλά της Κηφισιάς, σύντομα θα χάσουν τον ύπνο τους.

 


Πριν από λίγες ημέρες, σας είχαμε ενημερώσει ότι η μετακόμιση της ΠΑΕ Κηφισιάς στην Καισαριανή και οι σχετικές συμβάσεις με τον Δήμο κρύβουν «γκρίζες ζώνες» και «μαύρες τρύπες» (διαβάστε περισσότερα εδώ). Έχουμε, λοιπόν, νέες εξελίξεις.

Η απελθούσα δημοτική Αρχή επιδιώκει με διαδικασιες fast track να υπογράψει επέκταση της συμφωνίας με την ΠΑΕ Κηφισιά μεχρι το…

2026. Μάλιστα, με έναν ασυνήθιστο τρόπο επιχειρεί να κλείσει το θέμα στο «παρά 5» κυριολεκτικά της λήξης της θητείας της καθώς – όπως φαινεται – το φέρνει κατεπειγόντως στην ημερήσια διάταξη του επικείμενου δημοτικού συμβουλίου.

Καισαριανή, ΠΑΕ Κηφισιά, Δήμος Καισαριανής, Λαϊκή Συσπείρωση

Η βιασύνη προκάλεσε την αντίδραση της νεοεκλεγείσας δημοτικής παράταξης που αναλαμβάνει από την Πρωτοχρονιά τη διοίκηση του Δήμου.

Είναι σίγουρο ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί και όσοι έχουν εξυπηρετήσει συμφέροντα ποδοσφαιρικά και επιχειρηματικά, όχι βέβαια της Καισαριανής, αλλά της Κηφισιάς, σύντομα θα χάσουν τον ύπνο τους.

«Άσπρο πιάτο», που λένε, θα το πιουν το «φαρμάκι»…