4 Ιαν 2024

Χάρης Δούκας: Καταγγέλλει σχέδιο υφαρπαγής του «Αθήνα 984» από την Κυβέρνηση

 

Ανοιχτή παρέμβαση για το σχέδιο υφαρπαγής του Αθήνα 984 από την Κυβέρνηση, έκανε ο  δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε συνέντευξη του στον «ΣΚΑΪ 100,3» και τον Παύλο Τσίμα.

Ειδικότερα ο κ. Δούκας αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για κυβερνητικό σχέδιο αλλαγών – μέσω νομοθετικής παρέμβασης – στο καθεστώς λειτουργίας των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών, στις οποίες περιλαμβάνεται το σενάριο στην περίπτωση των ζημιογόνων δημοτικών σταθμών, να ανατίθεται η λειτουργία τους σε ιδιώτες μέσω της εκάστοτε περιφέρειας όπου λειτουργούν, τόνισε: “Είναι σαν να επιστρέφουμε 40 χρόνια πίσω”.

Παραπέμποντας ευθέως στην εποχή του κρατικού μονοπωλίου, στην ενημέρωση, ο κ. Δούκας κατήγγειλε την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία επιδιώκει να χάσουν οι εκλεγμένοι δήμαρχοι που δεν ανήκουν στην «γαλάζια» παράταξη τη δυνατότητα να ελέγχουν τους δημοτικούς σταθμούς.

Αν κατατεθεί και ψηφιστεί η σχετική νομοθετική διάταξη ο «Αθήνα 984» δεν θα ελέγχεται πλέον από τον Χάρη Δούκα που έχει στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ, αλλά από τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά που είναι ο εκλεκτός του Μητσοτάκη και στέλεχος της ΝΔ. Αντίστοιχα πολλοί δημοτικοί σταθμοί αν την Ελλάδα θα περάσουν στα χέρια «γαλάζιων» Περιφερειαρχών δημιουργώντας ένα «μονοπώλιο» ενημέρωσης που θα …«λιβανίζει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη.