25 Ιαν 2024

Βρώμικη επίθεση των Ουκρανών κατά της Κύπρου μέσα στο ευρωκοινοβούλιο!

 

Το αίμα στο κεφάλι ανέβασε στον Κύπριο πρόεδρο, Ουκρανός Βουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ( και που να βάλουν την Ουκρανία στην ΕΕ), ζητώντας με ξεδιάντροπο τρόπο τον λόγο για την παρουσία Ρώσων Ολιγαρχών στην Κύπρο, ενώ η ανιστόρητη στάση του Τουρκοκύπριου βουλευτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη.

Ο Κύπριος πρόεδρος Ν. Χριστοδουλίδης προσπάθησε με κόσμιο τρόπο να απαντήσει στον “ φιλοξενούμενο στην κοινοβούλιο της ΕΕ Ουκρανό Βουλευτή, λέγοντας ότι η Λευκωσία καταδίκασε από την αρχή την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, όπως έκανε και η Τουρκία στην Κύπρο, (την οποία φυσικά το Κίεβο δεν έχει καταδικάσει δημοσίως).

Όσο για την παρουσία Ολιγαρχών στην Κύπρο, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι η Λευκωσία εφαρμόζει όλες τις κυρώσεις της ΕΕ για το ζήτημα αυτό, ενώ του είπε έμμεσα για την Τουρκία που δεν εφαρμόζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Η Ουκρανία δίνει κινητήρες στα τουρκικά UAV και τεχνολογία για πυραύλους

Αυτοί είναι θρασύτητα των Ουκρανών που δεν διστάζουν να ζητούν τα ρέστα από την Κύπρο και την Ελλάδα ( το έχουμε δει πολλές φορές), για την σχέση της με την Ρωσία με τρόπο που μη τη άλλο προσβάλει ολόκληρο τον ελληνισμό.

Αυτοί που “ ξέχασαν” την εισβολή στην Κύπρο το 1974, απαιτούν με θρασύτητα πράγματα από την Λευκωσία, πιθανόν με αφορμή την παράδοση ρωσικών οπλικών συστημάτων στον ουκρανικό Στρατό, δωρεάν ( έτσι του έμαθε η Δύση)”

Για το θέμα των ρωσικών αρμάτων Τ-80 και των αντιαεροπορικών συστημάτων BUK-1 και άλλα, υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο, στο οποίο Λευκωσία αντιδρά χωρίς απτά και χρονολογημένα ανταλλάγματα στις απαιτήσεις των “ συμμάχων” Ουκρανών και αυτό όπως φαίνεται φέρνει αντιδράσεις αφού χάνει το Κίεβο στο πεδίο της μάχης και πιθανόν φταίνε οι πάντες.