8 Ιαν 2024

Αιχμές Έβερτ κατά Μπακογιάννη: Δεν πάω στο Χάρβαρντ να διδάξω…

 

«Φωτιά» έβαλε η ανάρτηση της Αλεξίας Έβερτ που ανακοίνωσε με… αυθορμητισμό την παραίτησή της από δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων. 

Η ανάρτηση της Αλεξίας Έβερτ είχε όμως… «περιεχόμενο» καθώς η ίδια στις ορθές-κοφτές κουβέντες που έγραψε άφησε ένα μεγάλο “καρφί” κατά του πρώην Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, για τις κινήσεις και τις επιλογές του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Δεν πάω στο Χάρβαρντ να διδάξω, κάθομαι σπίτι να προσέχω την οικογένειά μου».

Θυμίζουμε ότι ο Κ. Μπακογιάννης, μετά την ήττα του στο Δήμο Αθηναίων και την σύντομη οικογενειακή απόδραση στο Καρπενήσι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τις ΗΠΑ, όπου θα παραμείνει για κάποιους μήνες για να παρακολουθήσει προγράμματα στο Ινστιτούτο Πολιτικής του Kennedy School. Ειδικότερα, ο Κώστας Μπακογιάννης θα διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Harvard και συγκεκριμένα στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης John F. Kennedy. Επιθυμεί να γίνει πανεπιστημιακός εταίρος και επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης…

Το «καρφί» λοιπόν της Αλεξίας Έβερτ με την ναφορά περί Χάρβαρντ ήταν στοχευμένο και δείχνει την δυσαρέσκεια της για το πρόσωπο και το χαρακτήρα του πρώην δημάρχου!