12 Φεβ 2024

ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ο Πιερρακάκης! ΜΕ «ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΦΙΛΟ» του Αδωνι το σκάνδαλο στο ΟΑΚΑ...


Χωρίς απάντηση εξακολουθούν να παραμένουν, προκαλώντας νέες απορίες, τα ερωτήματα για την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης») να αναθέσει σε ιδιώτη, με πρόχειρη διαδικασία, το δικαίωμα τοποθέτησης διαφημιστικών πινακίδων στον περιβάλλοντα υπαίθριο χώρο των μεγαλύτερων αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας και στους πέριξ δρόμους, έναντι μόλις… 4.100 ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου των βορείων προαστίων αλλά και του newsbeast.gr , το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ αποφάσισε με ένα τόσο χαμηλό ποσό να δώσει στην εταιρεία FFP Group Α.Ε., που παρεμπιπτόντως ιδρύθηκε μόλις πριν από περίπου έναν χρόνο, το δικαίωμα να τοποθετήσει για ένα ολόκληρο έτος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου «ψηφιακές πινακίδες πληροφόρησης και ενημέρωσης, οι οποίες θα περιλαμβάνουν και διαφημιστικά μηνύματα εκ μέρους του πλειοδότη», όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση.

Οι δέκα διαφημιστικές πινακίδες που θα παραχωρηθούν θα περιέχουν 10λεπτα μηνύματα ανά ώρα που θα αφορούν τη λειτουργία του ΟΑΚΑ, ενώ στον υπολειπόμενο χρόνο των 50 λεπτών ανά ώρα προβλέπεται η διάθεσή του προς διαφημιστική εκμετάλλευση από τον ανάδοχο. Πάντως τα 4.100 ευρώ που θα καταβάλει ετησίως είναι ποσό που οριακά φθάνει για να μπορέσει να βάλει κάποιος διαφημιστική καταχώρηση μισής σελίδας, ούτε καν μιας ολόκληρης, σε μια από τις ευρείας κυκλοφορίας κυριακάτικες εφημερίδες και για μια μόνο φορά.

Το ενδιαφέρον επίσης είναι ότι στην εταιρεία FFP Group Α.Ε. επικεφαλής  φέρεται  πρόσωπο το οποίο ο νυν υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης αποκαλεί σε αναρτήσεις του "αδελφικό φίλο" του και ο οποίος τον είχε βοηθήσει κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδομ όταν μάλιστα φτιάχτηκαν και τα περίφημα ...ολογράμματα του. 

Η συνεχιζόμενη σιωπή, την  ίδια ώρα, εκθέτει στις αιτιάσεις για συγκάλυψη της υπόθεσης και τον Κυριάκο Πιερρακάκη με την αρμοδιότητα του υπερυπουργού Παιδείας και Αθλητισμού, λόγω της επιδίωξής του να διατηρεί στο πλαίσιο των προσωπικών στρατηγικών τους καλές σχέσεις με τον -και αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος- Αδ. Γεωργιάδη...
http://www.press-gr.com/2024/02/blog-post_576.html