22 Φεβ 2024

Παρέμβαση Τσίπρα: Η υπερψήφιση του νομοσχεδίου Μητσοτάκη ξεχείλισε το ποτήρι

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται να επιβεβαιώνεται αυτό που κυκλοφορούσε ως... διαρροή το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο περιθώριο της ψήφισης του γάμου ομοφυλοφίλων και του δικαιώματος τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Η αυτοκτονική επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη να διατηρήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εξουσία υπερψηφίζοντας το επίμαχο νομοσχέδιο, είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣυΡιζΑ, οι οποίες βέβαια δεν εκδηλώθηκαν σε όλο τους το εύρος.

Η λέξη «ναρκισσισμός» και «προσωπικές σκοπιμότητες» όμως που χρησιμοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας στην ανακοίνωση που σε συνδυασμό με την πρώτιστη αναγκαιότητα της ανατροπής Μητσοτάκη, δείχνουν ότι όντως ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣυΡιζΑ διαφωνούσε πλήρως με την απόφαση Κασσελάκη να προτάξει τις προσωπικές του επιθυμίες, έναντι του πολιτικού καθήκοντος που έπρεπε να επιτελέσει.

Δεν πρέπει να λησμονούμε, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε αρνηθεί να θεσμοθετήσει την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, τονίζοντας ότι οι απόψεις των επιστημόνων διΐστανται επί του θέματος…

 newsbreak.gr