13 Φεβ 2024

Η επίσκεψη του Φωτακίδη της CVC στον Μητσοτάκη και το «ταμείο» που έγινε με τις ευλογίες Μαξίμου! Αφού αγόρασε ότι «πετάει και κολυμπάει» στην Ελλάδα παίρνει την Nova και τον Alpha. Η προειδοποίηση Μαρινάκη και Κυριακού στην κυβέρνηση για τον πόλεμο που θα αρχίσουν εν όψει ευρωεκλογών ενώ την ίδια ώρα μετατρέπονται σε «καναλάρχες της καρπαζιάς» οι εφοπλιστές Μπάκος και Καϋμενάκης με 2 σταθμούς μηδενικής ακροαματικότητας και παρέμβασης.


Του ειδικού συνεργάτη

Σιγά μην άφηνε τον εξωθεσμικό επηρεασμό που προκύπτει από την κατοχή πανίσχυρου ΜΜΕ! Η CVC το.. αμερικανικό fund που ήδη δραστηριοποιείται ενεργά στη χώρα μας σε πλήθος τομέων της επιχειρηματικής δράσης, από τα νοσοκομεία και τις ασφάλειες μέχρι τα τρόφιμα ενώ κατέχει και γύρω στο 15%-20% της ΔΕΗ, ενδιαφέρεται τόσο για την Nova όσο και για την επίγεια και συνδρομητική τηλεοπτική δραστηριότητα της United του Σέρβου Σόλακ και του Ν. Σταθόπουλου, δηλαδή την τηλεόραση του Alpha και την συνδρομητική πλατφόρμα της Nova που κατέχει εκτός των άλλων τα τηλεοπτικά δικαιώματα πολλών ομάδων της Super league , αλλά και την Premier league του αγγλικού πρωταθλήματος καθώς και τα δικαιώματα της Euroleague του μπάσκετ!

Σημειώνεται ακόμη ότι πριν από λίγο καιρό οι αμερικανοί της CVC δια μέσω του επικεφαλής στην Ελλάδα Ν. Φωτακίδη επισκέφτηκαν τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου τον οποίο ενημέρωσαν για τις περαιτέρω επιχειρηματικές τους βλέψεις στην Ελλάδα και φυσικά πήραν το ΟΚ.

Υπό το πρίσμα αυτό, προκύπτει σαφώς ότι το ενδιαφέρον της CVC για την Nova, που περιέχει και το εύφλεκτο τηλεοπτικό τοπίο, έχει το πράσινο φως του Μαξίμου, εξέλιξη που στον βαθμό που υλοποιηθεί θα καταστήσει την CVC έναν πανίσχυρο παίκτη της εγχώριας επιχειρηματικής πιάτσας, που πέραν του πλήθους των αμιγώς επιχειρηματικών δραστηριοτήτων θα διαθέτει εξωθεσμική επιρροή και παρέμβαση στην κεντρική εξουσία μέσω του Alpha όπου θα γίνει συνέταιρος της πανίσχυρης οικογένειας Βαρδινογιάννη αλλά και της συνδρομητικής της Nova με την μεγάλη επιρροή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παντοιοτρόπως! Ο πόλεμος που αναμένεται με αντιπάλους τον MEGA και τον ANT1 ήδη σχεδιάζεται στα παρασκήνια σε ανηλεή μορφή.

Να θυμίσουμε ότι οι εφοπλιστές Μπάκος και Καϋμενάκης είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να αγοράσουν την 7η ορφανή τηλεοπτική άδεια πανελλήνιας εμβέλειας άλλα έφαγαν πόρτα από το Μαξίμου όπου τους οδήγησε στην αγορά 2 περιφερειακών σταθμών της Αττικής με μηδενική εμβέλεια και ανύπαρκτη πολιτική παρέμβαση, πετώντας ένα τσουβάλι λεφτά στον Κεάδα, μετατρέποντας του σε «καναλάρχες της καρπαζιάς».

https://edolio5.blogspot.com/2024/02/cvc-nova-alpha-2.html