16 Φεβ 2024

Διασκέδασαν στο Sodade Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ: Φωτογραφίες..Δειτε τι χαρουλες εκανε ο τουριστας..Ο ΚΟΥΛΗΣ ελειπε μονο.

 

Στο μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Sodade2 στο Γκάζι, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, παρευρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με... τον Τάιλερ ΜακΜπεθ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ενημερώσει με ανάρτηση στο Instagram πως θα βρεθεί στο γνωστό μπαρ Γκάζι, όπου θα γιόρταζε μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβηκαν στις πλατφόρμες των social media, δείχνουν τους δυο τους να το διασκεδάζουν με τη ψυχή τους, χορεύοντας και συνομιλώντας με τους θαμώνες.

Σε ολιγόλεπτο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε πως από δω και πέρα θα έχουμε «σύγχρονη κοινωνία, σύγχρονη Ελλάδα, empower yourself».

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι:

sodade1_343e7.png

'sodade2_b9b9e.png

4147502 72225

sodade3_3a28e.png

stef12 993cb

sodade4_627c4.png

sodade5_75299.png

sodade6_edada.png

sodade7_86780.png

Φτάνοντας έξω από το μπαρ ο Κασσελάκης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την αποχή του Παύλου Πολάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;».

Για το νομοσχέδιο είπε πως χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε. «Καλώ τους γονείς, πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ένα παιδί που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η Ελλάδα προχωρά και γίνεται βήμα βήμα μία προοδευτική χώρα», τόνισε.

ieidiseis.gr