6 Φεβ 2024

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Τα δίδυμα παιδιά τους έκαναν ντεμπούτο στο θέατρο (video)

 

Τα δίδυμα παιδιά του πρώην πρωθυπουργούΚώστα Καραμανλή και της Νατάσας ΠαζαΐτηΑλίκη και Αλέξανδρος, έκαναν την παρθενική τους... εμφάνιση στο θέατρο.

Η εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο-απόσπασμα από την παράσταση, στην οποία ο 22χρονος Αλέξανδρος έπαιξε ως ηθοποιός, ενώ η αδελφή του Αλίκη ήταν στο κομμάτι των χορογραφιών.

Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, με τους Κώστα Καραμανλή και Νατάσα Παζαΐτη να δίνουν το «παρών» από την πρώτη σειρά.

Τι δήλωσε η εκπρόσωπος της παράστασης για τα δίδυμα του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή

Η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία είναι εκπρόσωπος της παράστασης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δήλωσε γι' αυτό το νέο βήμα των διδύμων: «Ο Αλέξανδρος είναι ένα παιδί που ευαισθητοποιείται για την κοινωνική προσφορά, την ξέρει από την μαμά του και από εμάς. Μια χαρά θα είναι, θα τον δείτε είναι πολύ καλός στον ρόλο του. Είχε τον χρόνο εκείνος και υπήρχε ο κατάλληλος ρόλος. Κάνει τον μικρό γιο του πρωταγωνιστή και παίζει και η αδερφή του, η Αλίκη. Εμείς έχουμε κάνει μια διασκευή, περισσότερο για να μπορέσει ο κόσμος μας να συμμετάσχει. Υπήρχε η δυνατότητα να συμμετέχει η Αλίκη στα χορευτικά. Έχει αρκετά μουσικοχορευτικά κομμάτια, τρία-τέσσερα, σε αυτά συμμετέχει και η Αλίκη. Είναι πάρα πολύ εντάξει τα παιδιά, είναι πάντα εκεί στην πρόβα τους». Όπως κατέληξε δεν τους έχουν επισκεφτεί μέχρι στιγμής ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, αλλά είναι θέμα χρόνου καθώς οι πρόβες ανεβάζουν ρυθμούς.