28 Μαρ 2024

«Καλώς τα παιδιά»! Ο εξευτελισμός Μπρατάκου και Παπασταύρου από τον Μαρινάκη μπροστά σε 30 άτομα. Οι απεσταλμένοι του Μητσοτάκη στο σπίτι του μεγαλοεφοπλιστή στο Ψυχικό την Κυριακή το βράδυ για να υποβάλουν τα σέβη τους μπας και τον καλμάρουν. Οι θαμώνες, τους περιέπαιζαν και ρώταγαν για τον έρωτα του κυρ Γιάννη.

Του ειδικού συνεργάτη

Ήλθαν, είδαν και απήλθαν! Έχει γίνει ήδη γνωστό πως την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ ότι οι δύο στενότεροι.. συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος βρέθηκαν στη βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με εντολή του πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση, για να “σβήσουν” τις φωτιές λίγες ώρες πριν είχε προηγηθεί το πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα «Το Βήμα».

Οι πληροφορίες μου από παριστάμενο στην σύναξη μου λένε ότι έγινε της ξεφτίλας το κάγκελο! 

Με τον πλήρη εξευτελισμό των Παπασταύρου και Μπρατάκου, μπροστά σε 30 άτομα, μιας και ο πανίσχυρος εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων ΜΜΕ της χώρας ήταν εκεί με μεγάλη παρέα και τους περιέπαιζαν επιδεικτικά. Κάποιος μου είπε ότι το κύριο θέμα της κουβέντας εξαντλήθηκε στο μεγάλο έρωτα που ζει ο Γιάννης Μπρατάκος! Εδώ που τα λέμε ο Μπρατάκος θεωρείτο με «μηδέν» πολιτικό κεφάλαιο στην πλάτη ενώ ο Παπασταύρου που έχει αναλάβει τον ρόλο του άλλοτε πανίσχυρου Γρηγόρη Δημητριάδη κάτι θα μπορούσε να κάνει αλλά όπως φάνηκε η απόφαση Μαρινάκη είναι τελειωμένη.

Οι 2 υπουργοί έμαθα ότι έκατσαν μισή ώρα και έφυγαν με τα μούτρα στο πάτωμα.

https://edolio5.blogspot.com/2024/03/30.html