2 Μαρ 2024

Αυτον τον καραγκιοζη προεδρο του ΠΙΣ θα τον κατεβασει ο ΚΟΥΛΗΣ για Ευρωβουλευτη?Χωρίς ντροπή

 ;

Μετά τα παρατράγουδα που έγιναν πέρσι στη Δράμα τέτοιες μέρες, με ευθύνη του Προεδρείου του ΠΙΣ, οι ίδιοι πρωταγωνιστές επανέρχονται δριμύτεροι!



Με έξοδα του ΠΙΣ, χωρίς απόφαση του ΔΣ, διοργάνωσαν, το βράδυ της μαύρης επετείου του δυστυχήματος στα Τέμπη 28/2/2024, εορταστικό δείπνο, με προσκεκλημένους τους υγειονομικούς συντάκτες σε πολυτελές εστιατόριο, παρακείμενο στην πλατεία Συντάγματος και με το πάρκινγκ πληρωμένο από τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας!

Την ίδια ώρα η Ελλάδα θρηνούσε τα αδικοχαμένα παιδιά της καθώς λίγα μέτρα πιο πέρα κορυφώνονταν οι εκδηλώσεις μνήμης για τους νεκρούς της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Ο κυνισμός τους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΠΙΣ επέλεξαν να φωτογραφηθούν περιχαρείς, μέσα στην τρελή χαρά, μπροστά από φωτεινή επιγραφή με τον αγγλικό τίτλο «LIFE GOES ON» δηλαδή η ζωή συνεχίζεται, προσβάλοντας με τον πιο κυνικό τρόπο τόσο την μνήμη των θυμάτων και τις οικογένειες τους, όσο και το σύνολο των ιατρών της χώρας.

Μόνο μια φράση περιγράφει το απαράδεκτο γεγονός: ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!

Μετά από αυτό, στοιχειώδης ευθιξία τους επιβάλει την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ καθώς έχουν πλέον χάσει το δικαίωμα να εκπροσωπούν το ιατρικό σώμα της χώρας.