12 Μαρ 2024

Παγκόσμιος ανεμοστρόβιλος> Η Candace Owens έδωσε στη δημοσιότητα VIDEO με το ερώτημα είναι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας άνδρας;


Η Candace Owens μόλις κυκλοφόρησε το hash #JeanMichelTrogneux παγκοσμίως, δηλώνοντας ότι «αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει συμβεί ποτέ στην πολιτική στην ιστορία της ανθρωπότητας».

Για να σας δώσω μια ιδέα, η Candace Owens είναι super star στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Bρίσκεται στην κορυφή των λιστών με τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς του @nytimes και με 5 εκατομμύρια ακόλουθους@Χ

Σήμερα εξαπολύει έναν πολιτιστικό ανεμοστρόβιλο που τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει. Σταματήστε τα πάντα και δείτε αυτό-παρακινεί τους αναγώστες του ο λογαριασμός Zoé Sagan στο  Χ.

Δεν είναι αστείο ή υπερβολή να πούμε ότι, εκτός από πολιτικές δολοφονίες, αυτό είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει συμβεί ποτέ στην πολιτική στην ανθρώπινη ιστορία.

Ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron μίλησε για πρώτη φορά κατά των ισχυρισμών ότι η σύζυγός του γεννήθηκε άντρας – λέγοντας ότι οι φήμες ήταν «ψευδείς και κατασκευασμένες».

Ο 47χρονος Macron εξέφρασε την οργή και την απογοήτευσή του για τις συνεχιζόμενες εικασίες για την Brigitte Macron, 70 ετών, την οποία παντρεύτηκε το 2007.

«Το χειρότερο είναι οι ψευδείς πληροφορίες και τα κατασκευασμένα σενάρια», είπε ο Macron. «Οι άνθρωποι τελικά τους πιστεύουν και σε ενοχλούν, ακόμα και στην οικειότητά σου».

Ο πρόεδρος μιλούσε την Παρασκευή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αφού ενέγραψε το κατοχυρωμένο δικαίωμα στην άμβλωση (η άμβλωση βρίσκεται ψηλά στην Ατζέντα 2030 μια και ευνοεί την μείωση του πληθυσμού. Κάθε άλλο πα΄ρα τυχαία ο Biden μιλούσε εξίσου συχνά υπέρ του εμβολιασμού με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 όσο και υπέρ της άμβλωσης).

Ο Macron δήλωσε ότι οι διεμφυλικοί ισχυρισμοί για την σύζυγό του ήταν τυπικές μισογυνιστικές διαδικτυακές επιθέσεις που οι γυναίκες πρέπει να υποφέρουν καθημερινά.

Δύο γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι η πρώτη κυρία γεννήθηκε άνδρας τιμωρήθηκαν με «συμβολικά πρόστιμα» τα οποία μειώθηκαν στην έφεση τον περασμένο Ιούνιο.

Με τη σειρά τους, και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι υπέστησαν «εκφοβισμό από τις αρχές», καθώς «εξαιρετικά προστατευμένα» μέλη του κατεστημένου του Παρισιού προσπάθησαν να συγκαλύψουν ένα «κρατικό μυστικό».

Πρόκειται για την 52χρονη Amandine Roy και την 48χρονη Natacha Rey.

Και οι δύο είχαν εμφανιστεί σε ένα τετράωρο βίντεο στο YouTube τον Δεκέμβριο του 2021 στο οποίο ισχυρίζονταν ότι η Brigitte γεννήθηκε στην πραγματικότητα ως αγοράκι που ονομαζόταν Jean-Michel Trogneux το 1953.

Αυτό είναι το όνομα του αδερφού της Brigitte και η κυρία Macron ονομαζόταν Brigitte Trogneux πριν από τον πρώτο της γάμο.

Οι κατηγορούμενες ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο πρώτος σύζυγος της Brigitte, André-Louis Auzière, δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν από τον θάνατό του που αναφέρθηκε το 2020, σε ηλικία 68 ετών.

Ένας δικαστής που καθόταν στο Lisieux, στη Νορμανδία, επέβαλε αρχικά στις δύο γυναίκες πρόστιμο ισοδύναμου £1700 η καθεμία, αφού τις έκρινε ένοχες για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όμως, μετά από προσφυγές, στη Roy επιβλήθηκε πρόστιμο μόλις 850 λιρών και η Rey ανέστειλε 1.300 από το πρόστιμο των 1.700 λιρών, που σημαίνει ότι έπρεπε να πληρώσει μόλις 400 £.

Οι μάρτυρες που κλήθηκαν στο δικαστήριο ήταν η Catherine και ο Jean-Louis Auzière, ένα άτεκνο ζευγάρι που ζούσε στη Deauville της Νορμανδίας.

Ο Jean-Louis Auzière ήταν κάποτε θείος της Brigitte Macron, όταν η Brigitte ήταν παντρεμένη με τον André-Louis Auzière.

Η Natacha Ray ισχυρίστηκε ότι ο Jean-Louis Auzière είχε παραποιήσει διοικητικά έγγραφα για να κρύψει ένα «κρατικό μυστικό» – δηλαδή ότι η σύζυγός του είχε γεννήσει και τα τρία παιδιά της Brigitte, συμπεριλαμβανομένης της Tiphaine Auzière.

Αλλά ο Jean-Louis Auzière είπε στο δικαστήριο: «Δούλεψα με την Brigitte μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980, μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι δεν είναι άντρας».

Ο Frédéric Pichon, δικηγόρος υπεράσπισης της Rey, είπε ότι η έρευνά της για την κ. Macron «διεξήχθη καλόπιστα» και σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο εγγυάται το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης.

Εξέφρασε την οργή του που η πελάτισσά του «κλήθηκε δύο φορές στην αστυνομία κατά τη διάρκεια της υπόθεσης», λέγοντας: «Είμαι συγκλονισμένος από τα δυσανάλογα μέσα φύλαξης που χρησιμοποιούσαν οι αρχές για να τη φιμώσουν».

kourdistoportocali.com