24 Μαρ 2024

To Mega Channel του Μαρινάκη δίνει τη χαριστική βολή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών (vid)

 


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πεδίο των αποκαλύψεων για το έγκλημα των Τεμπών.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τι αποκαλύπτει το Βήμα για τις συνομιλίες τη μοιραία νύχτα

«Βασίλη, φεύγω;». «Φεύγεις, φεύγεις». Ηταν μόλις λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη όταν δημοσιο- ποιήθηκαν τα ηχητικά αρχεία με τις συνομιλίες του σταθμάρχη της Λάρισας.

Οπως αποκαλύπτει «Το Βήμα», ο μηχανοδηγός που απευθύνθηκε στον «Βασίλη» για να λάβει το «πράσινο φως» της αναχώρησης δεν ήταν εκείνος της μοιραίας αμαξοστοιχίας, όπως είχε υποστηριχθεί τότε, αλλά ενός τοπικού δρομολογίου. Ποιος κρύβεται πίσω από το μοντάζ των συνομιλιών του σταθμάρχη και ποιος μπορεί να ήταν ο σκοπός της συρραφής των δύο διαφορετικών συνομιλιών πέρα από την ενίσχυση του επιχειρήματος περί ανθρώπινου λάθους;

Το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ που υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με τίτλο «Μονταζιέρα στα Τέμπη» κάνει λόγo για αλλοίωση συνομιλιών του σταθμάρχη με μηχανοδηγούς στη Λάρισα, που «ξεριζώθηκαν» παράνομα από το σύστημα καταγραφών επικοινωνιών του ΟΣΕ, λίγες μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη, ο διάλογος που ακούσαμε λίγο μετά την τραγωδία (-Βασίλη φεύγω – Φεύγεις, φεύγεις) ήταν συρραφή δυο διαφορετικών συνομιλιών!

Όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο του «Βήματος», ο μηχανοδηγός που απευθύνθηκε στον «Βασίλη» για να λάβει το «πράσινο φως» της αναχώρησης δεν ήταν εκείνος της μοιραίας αμαξοστοιχίας, όπως είχε υποστηριχτεί τότε, αλλά ενός τοπικού δρομολογίου!

«Ποιος κρύβεται πίσω από το μοντάζ των συνομιλιών του σταθμάρχη και ποιος μπορεί να ήταν ο σκοπός της συρραφής των δυο διαφορετικών συνομιλιών πέρα από την ενίσχυση του επιχειρήματος περί ανθρώπινου λάθους;», αναρωτιέται το «Βήμα» της Κυριακής με το πρωτοσέλιδό του.