15 Απρ 2024

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ με την παρέλαση στην Νέα Υόρκη...


ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ. Η παρέλαση της... Αρχιεπισκοπής !!!
Αποτυχία (πάλι)... Παρέλαση Νέα Υόρκη (14 Απρ. '24), αισθητή η απουσία της Ομογένειας... 'Αδεια πεζοδρόμια. 'Ενας ακόμα διασυρμός, αφού επικεφαλής της παρέλασης ήταν o αρχιεπίσκοπος και 7 κληρικοί και ακολουθούσαν ''τελετάρχες'' και ''επίσημοι''. Με 3 βουλευτές και Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, 3 βουλευτές η ΝΔ. Καραγκιοζιλίκια, χάος, ασυνταξία περιπατητών, διάφοροι ''παράγοντες'' και φωτογράφοι, ούτε σεβασμό στους εύζωνες και στον εθνικό ύμνο, αλληλοκοροϊδεύονταν με τους...''επίσημους'' γιά φωτογραφίες και χειραψίες!!! Απαράδεκτες καταστάσεις, προσβλητικές γιά τον Ελληνισμό Αμερικής, αφού οι διοργανωτές (τυπικά της διαλυμένης ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματείων) επέτρεψαν στον ''άνθρωπο της Τουρκίας'' (αρχιεπ. Ελπιδοφόρο) να ''καπελώσει'' την παρέλαση του Ελληνισμού. Τα ίδια έγιναν και στην έπαρση της σημαίας, την προηγούμενη ημέρα.
Σημ. 1: Κάποιος να πει του Κασσελάκη ότι δεν χαριεντίζονται και χειραψίες, όταν οι εύζωνες αποδίδουν τιμές και όταν ανακρούεται ο εθνικός ύμνος.
Σημ. 2: Στην δοξολογία στον Καθεδρικό, πριν την παρέλαση, ο αρχιεπ. Ελπιδοφόρος έβαλε τον Κασσελάκη να διαβάσει το “Πιστεύω” στα αγγλικά (με αποτέλεσμα να συγκινηθεί και η παριστάμενη ''βουλεύτρια'' Ρ. Δούρου)!!! Και τον Μεϊμαράκη στα ελληνκά.
Σημ. 3: Το ''Κ'' με 3 δημοσιεύματα είχε προειδοποιήσει γιά την μετατροπή της παρέλασης της Ομογένειας, σε εκκλησιαστικό ''τουρκομπαρόκ''. Γι' αυτό η Αρχιεπισκοπή προκάλεσε τον ''εμφύλιο'' γιά διάλυση της διοργανώτριας Ομοσπονδίας ελληνικών σωματείων, γιά να πάρει την παρέλαση. Και χαρές στην... 'Αγκυρα.


https://www.kalami.us/sxolia/kalamo-rapismata.html