12 Απρ 2024

Σείστηκε το Μαξίμου από την οργή του Κυριάκου…

 

Μία από τις πιο οδυνηρές εκπλήξεις στη ζωή του βίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγες ημέρες και αυτός ήταν ο λόγος της ανασκευής των προγενέστερων.. ισχυρισμών του για την τραγωδία των Τεμπών.

Η τοξική αντιπολίτευση εξυβρίζει λυσσαλέα τον ηγέτη μας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα επιδεικνύει την γενναιότητα να ανασκευάζει τις θέσεις του για το μπάζωμα, το ξυλόλιο, τα μονταρισμένα ηχητικά κλπ, χωρίς να γνωρίζει τι μεσολάβησε πριν από αυτή την οβιδιακή μετάλλαξη. 

Όντως προεκλογικά ο Κυριάκος των Ελλήνων απέρριπτε μετά βδελυγμίας τους ισχυρισμούς για την αλλοίωση του τόπου εγκλήματος, για το άγνωστο φορτίο στην εμπορική αμαξοστοιχία, για την χάλκευση του οπτικοακουστικού υλικού της μοιραίας νύχτας. Όλο το περιβάλλον του, τον διαβεβαίωνε πως δεν υπήρχε τίποτα επιλήψιμο και πως όλα είναι θεωρίες συνωμοσίας.

Έπειτα όμως από την τελευταία του εμφάνιση στην ολομέλεια, ο σοφός πρωθυπουργός μας, άρχισε να προβληματίζεται από την ομοβροντία που δέχτηκε για τα Τέμπη. Εκεί ακριβώς ήταν που ζήτησε να ενημερωθεί από πρόσωπα εκτός του «στενού πυρήνα» για το πως προκύπτουν οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί. Οι πληροφορίες που έλαβε για το μπάζωμα, για το ξυλόλιο και την χάλκευση των αποδεικτικών στοιχείων, τον έκαναν κυριολεκτικά να «κιτρινίσει». 

Όποιος λοιπόν νομίζει ότι ο Κυριάκος μας είναι ένα ανθρωπόμορφο τέρας που ηθελημένα εξαπατούσε το πανελλήνιο, τους συγγενείς των θυμάτων, τους πολιτικούς του αντιπάλους και τα ΜΜΕ προκειμένου να αποκρύψει στοιχεία ενός φρικτού εγκλήματος, τον αδικεί.

Δεν γνώριζε ο άνθρωπος, τώρα που έμαθε, βγαίνει με παρρησία αποδεχόμενος ότι όλα τα ανωτέρω δεν τα έκανε δολίως, αλλά λόγω αγνοίας.

Αγνοία μήτηρ πάσης κακιάς, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

https://www.newsbreak.gr/