24 Απρ 2024

Μπέος για Ζωή: «Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν»

 

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή την πρόσφατη ανάρτησή του, στην οποία κατήγγειλε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για σεξουαλική παρενόχληση.

«Με την κυρία Κωνσταντοπούλου συναντηθήκαμε και στον διάδρομο του δικαστηρίου. Το τι εκστόμισε δε θέλω να δώσω συνέχεια γιατί δεν είναι και ωραίο. Στο βίντεο βλέπετε περνάει από μπροστά μου. Στον διάδρομο του δικαστηρίου, ξανασυναντηθήκαμε. Το “κούκλε” το είπε, το που δεν έχει σημασία… Η ανάρτησή μου είναι ξεκάθαρη» ανέφερε αρχικά ο Αχιλλάς Μπέος και πρόσθεσε: «Εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν… ».

«Θέλετε να το μεταφράσω σε χιούμορ αυτό που είπε η κυρία Κωνστνατοπούλου προς εμένα; Μπορεί να ήταν και χιούμορ, μπορεί να ήταν και πείραγμα. Τι; Είμαι κούκλος; Έχει περάσει αυτή η εποχή… Θα μπορούσε κάποιος το “γειά σου κούκλε” να το εκλάβει και σαν σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ το περνάω και σαν χιούμορ. Γελάει εκεί, δε τη βλέπετε; Ιδιαίτερα όταν γελάει, είναι γυναικάρα» είπε σε άλλο σημείο ο Αχιλλέας Μπέος.