24 Απρ 2024

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ...Πώς ξεκίνησε το άγριο ξύλο στη Βουλή μεταξύ των δύο βουλευτών... Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε παώ μέσα και με τα βραχιολάκια, να το θυμάσαι παλιόπ@@.

 Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η Ολομέλεια αποφάσιζε για την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελοπουλου μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση ο πατέρας.. του ανεξάρτητου βουλευτή, ο οποίος ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της Ελληνικής Λύσης.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης Φλώρος και Γραμμένος άρχισαν να λογομαχούν. Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Φλώρο ο ίδιος απευθύνθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνο Χήτα λέγοντας ότι οι δικαστές θα κρίνουν αν ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εξελίχθηκε ο εξής διάλογος:

  • Β. Γραμμένος : Βούλωσε το εσύ σκουπίδι
  • Κ. Φλώρος : Άντε...
  • Β. Γραμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε παώ μέσα και με τα βραχιολάκια, να το θυμάσαι παλιόπ@@.

Οι δύο άνδρες, μετά από λίγο, βρέθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, να τον γρονθοκοπεί και να τον πετάει κατω.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ζήτησε την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Φλώρου από το κοινοβούλιο με τη συνδρομή της φρουράς ενώ εισηγήθηκε στο Σώμα τον 15θήμερο αποκλεισμό του ανεξάρτητου βουλευτή από κάθε εργασία της Βουλής.

«Δυστυχως ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά και είναι επιεικής γιατί όταν τον φτιάχναμε θεωρούσαμε ότι απευθυνόμαστε σε νοήμονες. Ζητώ την άδεια του Σώματος για να απομακρύνω τον βουλευτή με την φρουρά για 15 ημέρες από τις εργασίες του Σώματος», ανέφερε στην παρέμβασή του ο πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε:

Θα ήθελα την άδεια σας. Είναι χάδι έναντι της χυδαιότητας και της κτηνώδους συμπεριφοράς του. Προφανώς θα υπάρξει άρση ασυλίας του. Ποινή χάδι αλλά δεν υπάρχει κάτι βαρύτερο δυστυχώς. Προφανώς θα παραπεμφθεί και στην επιτροπή δεοντολογίας».