24 Απρ 2024

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της Αθήνας

 

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, που έκαναν το πρώτο και σημαντικό βήμα προς αποκατάσταση... των σχέσεών τους, οι οποίες, όπως λεγόταν από το περιβάλλον τους, ήταν «συννεφιασμένες»!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Οι δύο άνδρες ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της Αθήνας, αμέσως μετά τη χθεσινή επίσκεψη στη Βαρβάκειο που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τον Νίκο Ανδρουλάκη υποδέχθηκε στη Βαρβάκειο Αγορά ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. Στη διάρκεια της περιοδεία τους ο Χάρης Δούκας προσκάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη για καφέ στο γραφείο του, όπερ και εγένετο. Το αυθόρμητο ραντεβού έσπασε τον πάγο!

Οι πληροφορίες λένε ότι η ενόχληση του Ανδρουλάκη άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά με την «αυτονόμηση» από το ΠΑΣΟΚ του Χάρη Δούκα, μετά την εκλογή του, και με το… παιχνίδι που, όπως λέγεται, έκανε ο δήμαρχος με άλλα ισχυρά κέντρα της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, στον νέο δήμαρχο χρεώνουν το γεγονός ότι «οικοδομεί προφίλ ώστε να παίξει ρόλο σε ένα ενδεχόμενο σύμπραξης των προοδευτικών δυνάμεων».

Ομως, αυτός ο απρόσμενος πρωινός καφές άλλαξε τα δεδομένα και έσβησε τις φήμες για τη σχέση των δύο ανδρών. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας ήπιαν το καφεδάκι τους και μάλλον πήραν την απόφαση να διαγράψουν τα… άσχημα στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές.

https://www.newsbreak.gr/