23 Απρ 2024

Nα τους χαιρεσαι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...Συναντησεις κορυφαιων υπουργων με τον υποδικο για κακουργηματικη πραξη

  

Με αυτον τον κυριο γιατι συναντηθηκαν  και εξοργιζουν τους ψηφοφορους της Ν.Δ που εχασαν τις οικονομιες τους στο σκανδαλο της ΑΧΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Πολλοι απο αυτους ζουν ΤΩΡΑ με συσσιτια της εκκλησιας!!!!

Για να σας θυμισουμε λιγο την ιστορια ...Η ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.


 Ως συνήθως άργησε η ελληνική δικαιοσύνη, αλλά, παραπέμπει τελικώς σε δίκη τους 87 του σκανδάλου της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας. Πρώτος και καλύτερος στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο μεγαλομέτοχος της Λουξ και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτων Μαρλαφέκας.

Ο ΑΔΩΝΙΣ με 

Φωτογραφική» (ν)τροπολογία για να παραμείνει στην θέση του ο «γαλάζιος» κατηγορούμενος με αμετάκλητο βούλευμα για απιστία σε βαθμό κακουργήματος,  νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, κατατέθηκε σκανδαλωδώς από το Υπουργείο Ανάπτυξης «μέσα» σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η πρωτοφανής μεθόδευση υπέρ ενός προσώπου που ελέγχεται από την Δικαιοσύνη με την βαρύτατη κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας, έχει προκαλέσει σάλο και οργή στους κόλπους του Επιμελητηρίου Αχαΐας αλλά και έντονους τριγμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη της οποίας κάνουν λόγω για πρωτοφανές σκάνδαλο και μεθοδεύσεις που ενδεχομένως να μη τις γνωρίζει ο πρωθυπουργός.

Ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας βρίσκεται μεταξύ των 87 συνολικά προσώπων που παραπέμπονται με το 442/220 αμετάκλητο από τις 21/1/2022  Βούλευμα σε δίκη, για την μεγάλη κομπίνα στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα,  με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος. Όλα τα πρόσωπα που παραπέμπονται – σύμφωνα με το Βούλευμα – (μέλη των εκάστοτε  διοικήσεων της Τράπεζας, υπάλληλοι,  δανειολήπτες που ήσαν διαχειριστές ή διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών και φυσικά πρόσωπα) – εμπλέκονται διαχρονικά στην δυσώδη υπόθεση της «αρπαχτής» των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με όχημα την «αμαρτωλή» Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα.

Διακόσια εκατομμύρια έγιναν καπνός από την συγκεκριμένη τράπεζα. Επί σειρά ετών… ξαλάφρωναν τα ταμεία της Αχαϊκής Συνεταιριστικής. Δεκάδες οι πράξεις απιστίας. Ξεπερνούν τους 15 χιλιάδες μεριδιούχους οι πολίτες που έχασαν σε αυτήν τις οικονομίες τους.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα.

      Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Πλάτων Μαρλαφέκας

Συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, με αφορμή την επίσκεψη του στην Πάτρα την Παρασκευή 19 Απριλίου.