19 Μαΐ 2024

AΡTA-Θερμό επεισόδιο Δημαρχου με βουλευτη

 

Σε… εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε το Δημαρχείο Νικολάου Σκουφά κατά την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στην περιοχή. Πρωταγωνιστές στη… «μάχη του Πέτα» όπως χαρακτηρίστηκε ήταν ο Δήμαρχος Κώστας Παπασιώζος και ο γαλάζιος βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος.

Ενώπιον του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, των Γενικών Γραμματέων Υποδομών και Μεταφορών και Υγείας αλλά και του βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα είχαν ένα αναπάντεχα θερμό επεισόδιο και λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Στην αίθουσα όπου γινόταν η συνάντηση εισήλθαν οι αστυνομικοί που συνόδευαν το κλιμάκιο ενώ καταλυτική για να αποφευχθεί η… σύρραξη ήταν η παρέμβαση του βουλευτή Θεσπρωτίας.

Ο Δήμαρχος Κώστας Παπασιώζος μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους υποδέχθηκε το κυβερνητικό κλιμάκιο στο δημαρχείο. Ενημερώνοντας το, αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόβλημα του Δήμου που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία σύνταξης προϋπολογισμού.

Μάλιστα είπε ότι η οδηγία που του δόθηκε από την κυβέρνηση ήταν να αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη από 1,60 στα τέσσερα ευρώ, κάτι που δεν μπορεί να γίνει καθώς οι πολίτες πληρώνουν ήδη ακριβά.

Προερχόμενος από τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Παπασιώζος ο οποίος είχε διατελέσει και βουλευτής της, δεν έκρυψε την ενόχλησή του σημειώνοντας ότι υπάρχει και κυβερνητική ευθύνη που άφησε την οικονομική κατάσταση στο Δήμο του να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Όλα αυτά φαίνεται ότι ενόχλησαν τον γαλάζιο βουλευτή Άρτας, ο οποίος είπε ότι δεν είχε καμία γνώση της κατάστασης αυτής προκειμένου να συνδράμει από την πλευρά του..

Βέβαια το θέμα του Δήμου Νικολάου Σκουφά είναι γνωστό σχεδόν σε όλη την Ήπειρο!!!

Όταν ο Δήμαρχος προσπάθησε να του εξηγήσει, εκείνος χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, όπως αναφέρουν ορισμένοι από τους παρόντες και στη συνέχεια η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου.

Τις αβροφροσύνες αντικατέστησαν τα… γαλλικά και οι φωνές κινητοποίησαν τους αστυνομικούς που συνόδευαν το κλιμάκιο οι οποίοι εισήλθαν στην αίθουσα φοβούμενοι προφανώς χειροδικίες.

Η επίσκεψη του κλιμακίου έληξε άδοξα και τα… σπουδαία προφανώς έμειναν για το.. μέλλον!

epiruspost.gr