26 Μαΐ 2024

Επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο - Ένας δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

 Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν στο Βερολίνο, μερικές ώρες πριν από τον τελικό του Final -4 της Eurolegue. Τα.. επεισόδια σημειώθηκαν σε σταθμό του μετρό και κοντά σε ξενοδοχείο.

Οι Γερμανικές αρχές ανέφεραν ότι 12 άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων ένας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και άλλοι δύο είναι σοβαρά τραυματίες.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω τις 11 το βράδυ του Σαββάτου (25/5), σε δύο διαφορετικά σημεία της πρωτεύουσας της Γερμανίας

Οι αρχές στη γερμανική πόλη ανέφεραν ότι υπάρχει ένας σοβαρά τραυματισμένος. που έδινε μάχη για τη ζωή του, και άλλοι 11 τραυματίες.

Τα επεισόδια έγιναν σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης - σε μικρή απόσταση μεταξύ τους - με την Αστυνομία να επεμβαίνει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν συλλήψεις.

Το ένα σημείο ήταν έξω από τον σιδηδροδρομικό σταθμό της Πρεντσλάουερ Αλέ.

Όπως μετέδωσαν γερμανικά ΜΜΕ, χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία ενώ στο σημείο έφτασαν πολλά ασθενοφόρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά χωρίς να δώσει περισσότερες λεππτομέριες.

Όλα αυτά, μία μέρα πριν από τον τελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ στην Uber Arena (Κυριακή 26/5, 21:00), αλλά και τον μικρό τελικό νωρίτερα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.