7 Ιουν 2024

Νι και Νι = Νινί! Ούτε λέξη δεν είπε απέξω η Αφροδιτούλα στην ομιλία της που παρίστανε την ρήτορα. Η προεκλογική συγκέντρωση της Λατινοπούλου με 60 άτομα και το monitor που έδινε οδηγίες για να μην μπερδευτεί το κορίτσι.

edolio5 team
Άμα δεν το έχεις καλύτερα να μην το κάνεις!
Παλιά είναι οι παροιμία αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν την ακολουθούν. Έγινε πριν λίγες μέρες σε ένα παραλιακό μαγαζί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αφροδιτούλας ή Mis «Ανεμογεννήτρια» όπως την.. φωνάζουν η φίλη της ( για άγνωστους λόγους ).

Το κακό δεν είναι τα 60 άτομα που είχε γιατί για αυτό μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια δικαιολογία αφού αυτή είναι η πραγματικότητα της εκλογικής της επιρροής και όχι φυσικά αυτά που λένε οι δημοσκοπήσεις πως δήθεν ούτε λίγο ούτε πολύ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές.

Ότι δεν θα εκλέξει ευρωβουλευτή είναι πέρα από βέβαιο. Αυτό όμως που παρατηρήσαμε είναι το monitor που είχε απέναντι της και έγραφε με μεγάλα γράμματα όσα έλεγε! Ούτε λέξη ρε παιδί μου από στήθους.

Τα περισσότερα βέβαια για να μην πω όλα ήταν αντιγραφή άλλων ομιλιών από άλλους βουλευτές ή πολιτευτές. Όταν κάποιος πεταγόταν από κάτω και την διέκοπτε εκεί γινότανε το Έλα να δεις αφού η Αφροδιτούλα μπερδευόταν και το monitor έπαιζε από την αρχή.