23 Ιουν 2024

«Βόμβα» από Βρετανό βουλευτή: Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει «ραδιενεργό κτύπημα» στην Ευρώπη για να κατηγορηθεί η Ρωσία

 «Βόμβα» έριξε ο Βρετανός βουλευτής Άντριου Μπρίτζεν, πρώην μέλος του συντηρητικού κόμματος προειδοποιώντας ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει την πραγματοποίηση μιας επιχείρησης σε ευρωπαϊκή πόλη, χωρίς να αναφέρει ποια, με χρήση ραδιενεργού υλικού προκειμένου στη συνέχεια να κατηγορήσει τη Ρωσία.

O Μπρίτζεν είπε πως έλαβε αυτή την πληροφορία από την στρατιωτική πηγή πληροφοριών, η οποία του εκμυστηρεύτηκα ότι «υπάρχει άφθονο ραδιενεργό υλικό (bβρώμικες βόμβες) που φεύγει από την Ουκρανία με άγνωστο προορισμό κάθε φορά. Ένα τέτοιο κτύπημα θα αποτελέσει και την πρόφαση για πόλεμο κατά της Ρωσίας».

O Μπρίτζεν ήταν μέλος του Συντηρητικού Κόμματος αλλά διεγράφη από αυτό  τον Απρίλιο του 2023, επειδή επέκρινε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον COVID-19!

Στη συνέχεια εντάχθηκε στο Reclaim Party τον Μάιο του 2023 αλλά παραιτήθηκε από το κόμμα τον Δεκέμβριο του 2023.

Στην κοινοβουλευτική του σταδιοδρομία, έχει υποστηρίξει τις προσπάθειες για την απομάκρυνση των Συντηρητικών πρωθυπουργών Ντέιβιντ Κάμερον, Τερέζα Μέι, Μπόρις Τζόνσον και Λιζ Τρας από το αξίωμα. Είναι εξέχων υποστηρικτής του Brexit.

Αφού αποχώρησε από το Reclaim Party τον Δεκέμβριο του 2023, ο Μπρίτζεν παρέμεινε  ως ανεξάρτητος βουλευτής για το υπόλοιπο της θητείας του Κοινοβουλίου του 2019, ανακοινώνοντας την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος για την εκλογική του περιφέρεια του North West Leicestershire στις γενικές εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου το 2024.