18 Ιουν 2024

Oδηγοί φορτηγών κάνουν λόγο για δημιουργία τεράστιων εκτάσεων νεκρών ζωνών ανάμεσα στα σύνορα κρατών της Κεντρικής Ευρώπης

 Για δημιουργία νεκρών ζωνών ανάμεσα σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης κάνουν λόγο οδηγοί φορτηγών οι οποίοι επιχειρούν να διασχίσουν τα τελευταία 24ωρα τα σύνορα των χωρών.

By Great Reset

Η διέλευση των φορτηγών η οποία έως και πριν μερικές μέρες  ήταν ελεύθερη αίφνης φέρνει τους οδηγούς αντιμέτωπους με τεράστιες εκτάσεις νεκρής και απροσπέλαστης ζώνης στα σύνορα των κρατών περιγράφουν σαστισμένοι οι οδηγοί μια και ουδεμία επίσημη κρατική αρχή φρόντισε να τους ενημερώσει.

Μετά από αυτές τις περιγραφές τα σενάρια δίνουν και παίρνουν καθώς το καλοκαίρι κάθε άλλο παρά ανέφελο δείχνει.

Στο μεταξύ εντός των συνόρων υπάρχει έντονη φημολογία για την πρόθεση του σημερινού πρωθυπουργού να μην ολοκληρώσει τη θητεία του ενώ αντιμετωπίζεται ειρωνικά και απαξιωτικά και η έναρξη δραστηριότητας του Ινστιτούτου Τσίπρα σε μία χώρα όπου τα Ιδρύματα και τα Ινστιτούτα των πρώην πρωθυπουργών έχουν γίνει σαν τo Airbnb ή τα σουβλατζίδικα.

Στο μεταξύ τα ρεπορτάζ για τις εφιαλτικές παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 έχουν πλέον κατακλύσει το X. του Elon Musk.

Craig Mackinlay, 57> Ακρωτηρίασαν τα 4 άκρα εμβολιασθέντος με τα εμβόλια COVID-19 βρετανού βουλευτή

 

Ήταν Νοέμβριος του 2021 όταν ο συντηρητικός Βρετανός βουλευτής Craig Mackinlay, 57 έχοντας λάβει και ο ίδιος τρία εμβόλια COVID-19 προέτρεπε τους κατοίκους του South Thanet να κάνουν την ενισχυτική δόση ώστε να “προστατέψουν τον εαυτό τους καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει στο ιστορικό ορόσημο των 10 εκατομμυρίων ενισχυτικών εμβολιασμών…”

Ο βουλευτής Craig Mackinlay χαιρέτισε την είδηση ​​ότι πάνω από 3,9 εκατομμύρια άνθρωποι στη Νοτιοανατολική πλευρά έχουν λάβει το αναμνηστικό COVID-19 ή το τρίτο εμβόλιο.

Ο βουλευτής του South Thanet, Craig Mackinlay, είχε σχολιάσει τότε:

«Είναι απολύτως φανταστικά νέα ότι πάνω από 3,9 εκατομμύρια άνθρωποι στη Νοτιοανατολική πλευρά έχουν λάβει αναμνηστική δόση ή τρίτο εμβολιασμό, ο οποίος θα προσφέρει σωτήρια προστασία σε αυτούς και στα αγαπημένα τους πρόσωπα αυτόν τον χειμώνα.

«Αυτοί οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων όλων αυτών που έκαναν το τρίτο τους εμβόλιο στο South Thanet, είναι μέρος των δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη τη χώρα που έχουν ήδη λάβει αναμνηστικό εμβόλιο. Έχουν διατυπωθεί πολλές θεωρίες και απόψεις που έχουν διαδωθεί στη διάρκεια της πανδημίας του Covid. Ένα πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι τα εμβόλια λειτουργούν άψογα στην ελαχιστοποίηση της πιθανότητας σοβαρής ασθένειας και θανάτου.

«Θα παροτρύνω οποιονδήποτε είναι κατάλληλος και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα να κάνει ένα αναμνηστικό το συντομότερο δυνατό, κάνοντας κράτηση μέσω διαδικτύου ή σε έναν από τους τοπικά εμβολιαστικά κέντρα.

«Μπορούμε όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτόν τον χειμώνα για να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας και το NHS και να παραμείνουμε μπροστά στον αγώνα κατά του ιού, δεχόμενοι την προσφορά ενός εμβολίου μόλις δικαιούμαστε».

Τον Σεπτέμβριο του 2023 θα ξυπνούσε ο εφιάλτης στη ζωή της οικογένειάς του. Λίγα 24ωρα πριν ο συντηρητικός βουλευτής Craig Mackinlay θα επέστρεφε στο Westminster έχοντας προσθετικά μέλη στη θέση των 4 κομμένων χεριών και ποδιών του. Σύμφωνα με αναλυτές ο εφιάλτης του εμβολιασθέντα βουλευτή εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων COVID-19, o φόβος για όσα έρχονται στο μέτωπο των παρενεργειών και των αποκαλύψεων και η διαρροή της παραίτησης του Klaus Schwab ήταν ο λόγος που ανάγκασαν τον Βρετανό πρωθυπουργό Rishi Sunak να επιχειρήσει απόδραση προαναγγέλοντας πρόωρες εκλογές για τις 4 Ιουλίου.

Στο μεταξύ ο συντηρητικός βουλευτής Craig Mackinlay επέστρεψε στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά μετά από ένα απειλητικό για τη ζωή επεισόδιο σήψης που οδήγησε στον ακρωτηριασμό των χεριών και των ποδιών του. O Craig Mackinlay, όπως θα δείτε είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19. Η επιστροφή του Craig Mackinlay έγινε παρουσία του αμήχανου Rishi Sunak.

Ο βουλευτής του South Thanet μίλησε στο ΒΒC για τον εφιάλτη του.

Θυμήθηκε το σοκ καθώς ξυπνούσε από προκλημένο κώμα για να διαπιστώσει ότι τα άκρα του είχαν γίνει εντελώς μαύρα.

Λέει ότι ήταν “σαν πλαστικά…θα μπορούσες σχεδόν να τα χτυπήσεις…ήταν μαύρα, αποξηραμένα, σφιγμένα”.

«Κατάφεραν να σώσουν πάνω από τους αγκώνες και πάνω από τα γόνατα», πρόσθεσε.

«Έτσι μπορείς να πεις ότι είμαι τυχερός».

Μιλώντας στο BBC, είπε ότι τώρα θέλει να γίνει γνωστός ως ο πρώτος «βιονικός βουλευτής», αφού του τοποθετήθηκαν προσθετικά πόδια και χέρια.

«Ένα πολύ παράξενο μπλε»

Ήταν στις μόλις 27 Σεπτεμβρίου, όταν ο κ. Mackinlay, 57 ετών, άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν βαριά άρρωστος αλλά ακόμα δεν πίστευε ότι ήταν κάτι σοβαρό.

Ωστόσο, καθώς περνούσε η νύχτα, η σύζυγός του Kati – φαρμακοποιός – άρχισε να ανησυχεί και έκανε τεστ αρτηριακής πίεσης και θερμοκρασίας.

Το πρωί, παρατήρησε ότι ένιωθε τα χέρια του κρύα και δεν μπορούσε να αισθανθεί σφυγμό. Αφού τηλεφώνησε για ασθενοφόρο, ο κ. Mackinlay εισήχθη στο νοσοκομείο.

Μέσα σε μισή ώρα είχε γίνει αυτό που αποκαλεί «ένα πολύ παράξενο μπλε». «Όλο μου το σώμα, από πάνω μέχρι κάτω, τα αυτιά, τα πάντα, μπλε», λέει.

Είχε πάθει σηπτικό σοκ. Ο βουλευτής τέθηκε σε κώμα που θα διαρκούσε 16 ημέρες.

Στη σύζυγό του είπαν ότι έπρεπε να προετοιμαστεί για το χειρότερο, με το προσωπικό να περιγράφει τον σύζυγό της ως «έναν από τους πιο άρρωστους ανθρώπους που είχαν δει ποτέ». Οι πιθανότητες επιβίωσής του ήταν μόλις 5%.

Μετά από επιμονή της συζύγου του, ο κ. Mackinlay μεταφέρθηκε από το τοπικό του νοσοκομείο στο Medway, στο Kent, στο St Thomas’ στο κεντρικό Λονδίνο, ακριβώς απέναντι από τον χώρο εργασίας του, τα κτήρια του Κοινοβουλίου.

Θυμάται ελάχιστα από αυτά – αλλά αυτό που μπορεί να θυμηθεί είναι τα παράξενα όνειρα που πιστεύει ότι του έφερε η μορφίνη.

Καθώς ήρθε στο μυαλό του, άρχισε η ζοφερή πραγματικότητα.

Όταν ξυπνάει, θυμάται ότι άκουγε συζητήσεις για τα χέρια και τα πόδια του. «Μέχρι τότε είχαν μαυρίσει… σχεδόν μπορούσες να τα χτυπήσεις», λέει, παρομοιάζοντάς τα με το πλαστικό ενός κινητού τηλεφώνου.

Λέει ότι δεν εξεπλάγη όταν του είπαν ότι ίσως χρειαστεί να ακρωτηριαστούν.

“Δεν έχω πτυχίο ιατρικής, αλλά ξέρω πώς μοιάζουν τα νεκρά πράγματα. Ήμουν παραδόξως στωικός με αυτό… Δεν ξέρω γιατί ήμουν. Μπορεί να ήταν τα διάφορα κοκτέιλ ναρκωτικών που έπαιρνα.”

Tα ζοφερά Χριστούγεννα

Η επέμβαση – και για τους τέσσερις ακρωτηριασμούς – έγινε την 1η Δεκεμβρίου. Θυμάται ότι ξυπνούσε ακολουθώντας τις διαδικασίες νιώθοντας περίεργα σε εγρήγορση.

Τόσο σε εγρήγορση, που αναρωτήθηκε αν οι ακρωτηριασμοί είχαν συμβεί στην πραγματικότητα καθόλου. «Αλλά ξύπνησα και κοίταξα κάτω και προφανώς καταλαβαίνεις ότι είχαν».

Τα Χριστούγεννα ήταν «ζοφερά», πέρασε με την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της τετράχρονης κόρης του Olivia. «Προσαρμόστηκε πολύ εύκολα», λέει ο κ. Mackinlay.

“Πιθανώς καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον ειλικρινά. Νομίζω ότι τα παιδιά είναι απλά τόσο εντυπωσιακά προσαρμόσιμα.”

Η Ολίβια αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στα νέα προσθετικά πόδια του πατέρα της – ένα που έχει δώσει το παρατσούκλι Albert, από το ομοίωμα που χρησιμοποιούσαν οι κρατούμενοι των στρατοπέδων πολέμου στην ταινία της δεκαετίας του 1950, Albert R.N.

Το να μάθει να περπατά με τα προσθετικά του πήρε χρόνο.

Πρώτα, έπρεπε να ξαναχτίσει τους μύες που είχαν χαθεί.

«Τα πόδια μου δεν ήταν ποτέ μεγάλα – πάντα λέω ότι έχω μπούτια κοτόπουλου, αλλά τώρα είναι μπούτια σπουργιτιού.

“Δεν υπήρχε καθόλου μυς πάνω τους, ήταν πολύ φρικτό. Σήκωνες το πόδι σου και μπορείς να δεις ένα κόκαλο και λίγο κρεμασμένο.”

Μόλις συνδέθηκαν τα προσθετικά του πόδια, σταδιακά ξαναμάθε πώς να περπατά.

«Μετά από σύντομο διάστημα σκέφτεσαι «μπορώ να το κάνω αυτό».

Στις 28 Φεβρουαρίου – πέντε μήνες αφότου αισθάνθηκε για πρώτη φορά άρρωστος – μπόρεσε να περπατήσει τα πρώτα του 20 βήματα χωρίς βοήθεια.

Αναπόφευκτα η πρόοδος ήταν stop-start. Έβγαλε επώδυνες φουσκάλες σε περιοχές όπου το δέρμα του είχε σπάσει και έπρεπε να σταματήσει για λίγο. “Αυτό ήταν πολύ απογοητευτικό – για μένα το περπάτημα ήταν σημάδι επιτυχίας μου”, λέει.

Τι είναι η σήψη;

Η σήψη είναι μια σπάνια αλλά σοβαρή πάθηση που αναπτύσσεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος αντιδρά υπερβολικά σε μια μόλυνση και αρχίζει να επιτίθεται στους ιστούς και τα όργανά του.

Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν σοβαρή δύσπνοια και μπερδεμένη ομιλία.

Εάν η σήψη δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, μπορεί να μετατραπεί σε σηπτικό σοκ και να προκαλέσει αποτυχία των οργάνων.

Ο κ. Mackinlay λέει ότι η απώλεια των χεριών του ήταν η δύσκολη είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

«Δεν συνειδητοποιείς πόσα κάνεις με τα χέρια σου… χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας, κρατάτε το χέρι του παιδιού σας, αγγίζετε τη γυναίκα σας, περιποιήστε τον κήπο».

Λέει ότι τα προσθετικά του χέρια είναι «καταπληκτικά… αλλά ποτέ δεν θα είναι το ίδιο.

«Λοιπόν ναι, τα χέρια είναι μια πραγματική απώλεια».

Όπως και τα νέα του πόδια, τα χέρια του προμηθεύτηκαν αρχικά από το NHS, αλλά έκτοτε έχει βγει εκτός του NHS για νέα χέρια, παρομοιάζοντας τα αρχικά προσθετικά χέρια που του δόθηκαν με «κάτι έξω από τη μεσαιωνική εποχή».

«Είναι απλώς αμβλέα αντικείμενα – τα κοίταξα και σκέφτηκα «καλά, δεν είμαι σίγουρος σε τι χρησιμεύουν πέρα ​​από το σπάσιμο των παραθύρων και τους καβγάδες σε παμπ».

«Ο βιονικός βουλευτής»

Εκτός από το ότι έχασε τα χέρια και τα πόδια του, η σήψη έχει προκαλέσει ουλές στα ούλα του κ. Mackinlay, αφήνοντας τα μπροστινά του δόντια χαλαρά και στο πρόσωπό του.

«Προσπαθώ να μεγαλώσω ένα κατσικάκι για να το καλύψω», λέει. Αν και η στάση του είναι σε μεγάλο βαθμό θετική, ο κ. Mackinlay παραδέχεται ότι έχει «δύσκολες στιγμές».

«Βλέπεις ένα ωραίο όνειρο και μετά ξυπνάς και είναι “δεν έχω χέρια”.

«Αυτή είναι η συνειδητοποίηση κάθε πρωί.

«Είναι πολύ εύκολο να πεις – και προσπαθώ να το επιμείνω – δεν έχει νόημα να γκρινιάζεις και να παραπονιέσαι ή να αποδοκιμάζεσαι για πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις.

«Πρέπει να είσαι χαρούμενος και θετικός σε πράγματα που μπορείς να κάνεις και διαπιστώνω ότι κάθε μέρα υπάρχει κάτι νέο που μπορώ να κάνω.

Kati Mackinlay: Ήξερα ότι ο Craig «με άκουγε» στο νοσοκομείο

«Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη γυναίκα μου… Δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς αυτήν.

«Εμείς οι βουλευτές μάλλον περνάμε πολύ χρόνο στο Westminster, μακριά από τις οικογένειές μας, κυνηγώντας αυτό, εκείνο και το άλλο.

«Τώρα συνειδητοποιείς ότι τα σημαντικά πράγματα είναι η οικογένεια, οι φίλοι, τα παιδιά».

Ο κ. Mackinlay είπε ότι όταν επέστρεψε στην εργασία του θα έκανε εκστρατεία για να βεβαιωθεί ότι «η υπηρεσία υγείας θα αναγνωρίσει τη σήψη με την πρώτη ευκαιρία».

Είπε: «Δεν θα μου έκανε τίποτα, το δικό μου ήταν ασυνήθιστο.

«Αλλά για πολλούς ανθρώπους, θα πρέπει να υπάρχει μια αναγνώριση ότι έχετε κάτι πολύ λάθος.

«Ένα ευρύ φάσμα αντιβιοτικών θα μπορούσε να σας εμποδίσει να χάσετε άκρα».

Ένας εκπρόσωπος του NHS είπε ότι παρείχε ένα “ολοκληρωμένο πακέτο” φροντίδας και υποστήριξης για άτομα που έχουν χάσει άκρα, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς προσθετικών.

«Αλλά υπάρχουν περισσότερα να γίνουν», είπε ο εκπρόσωπος.

«Όλα τα καταπιστεύματα θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι ασθενείς ελέγχονται κατάλληλα και λαμβάνουν αντιβιοτικά μέσα σε μια ώρα από τη διάγνωση της σήψης, και ενώ οι καθυστερήσεις που συνδέονται με σοβαρή βλάβη είναι σχετικά σπάνιες, τα καταπιστεύματα πρέπει να έχουν ολοκληρωμένα σχέδια για το πώς θα ανταποκριθούν και θα μάθουν από την ασφάλεια περιστατικά των ασθενών».

Πριν εισέλθει στο Κοινοβούλιο, ο κ. Mackinlay εργαζόταν ως ορκωτός λογιστής. Αρχικά μέλος του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου υπέρ του Brexit, εξελέγη Συντηρητικός βουλευτής του South Thanet το 2015.

Παρά τα όσα πέρασε, ο κ. Mackinlay εξακολουθεί να σχεδιάζει να αγωνιστεί στις επόμενες εκλογές στην εκλογική του περιφέρεια του Κεντ, που πρόκειται να μετονομαστεί σε Thanet East.

Λέει επίσης ότι θέλει να γίνει ο «βιονικός βουλευτής».

«Όταν τα παιδιά έρχονται στο φανταστικό εκπαιδευτικό κέντρο του Κοινοβουλίου, θέλω να τραβούν το σακάκι ή τις φούστες των γονιών τους ή τη δασκάλα τους και να λένε: «Θέλω να δω τον βιονικό βουλευτή σήμερα».

Craig Mackinlay Mr Mackinlay with his family in hospital
Craig Mackinlay Craig Mackinlay's daughter
Craig Mackinlay Craig Mackinlay

Tετάρτη 22 Μαίου 2024

Λίγες ώρες μετά την διαρροή της είδησης που θέλει τον Klaus Schwab του WEF να παραιτείται ένα από τα πουλέν του, ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak έντρομος και πνιγμένος στη βροχή προκηρύσσει γενικές εκλογές για τις 4 Ιουλίου.

Ο Rishi Sunak έδωσε το έναυσμα για τις καλοκαιρινές εκλογές σε μια δραματική και υπό βροχή δήλωση στη Downing Street απόψε.

Μετά από μια ασυνήθιστη μέρα φημών, ο Βρετανός πρωθυπουργός βάζει ένα τεράστιο στοίχημα ανακοινώνοντας την ημερομηνία ως την Πέμπτη 4 Ιουλίου – παρά το γεγονός ότι οι Εργατικοί είναι μίλια μπροστά στις δημοσκοπήσεις.

Καθώς το κουστούμι του ήταν βρεγμένο και με τους διαδηλωτές να παίζουν τον ύμνο των Νέων Εργατικών του «Things Can Only Get Better» στο παρασκήνιο, ο κ. Sunak επεσήμανε ότι ο πληθωρισμός «επέστρεψε στο φυσιολογικό» και επέμεινε ότι «σταματούσε τις βάρκες».

«Το ερώτημα τώρα είναι πώς και ποιον εμπιστεύεστε για να οδηγήσει τη χώρα σε ένα ασφαλές μέλλον… τώρα είναι η στιγμή για τη Βρετανία να αποφασίσει το μέλλον της», είπε.

Υποστηρίζοντας τις παγκόσμιες απειλές από τη Ρωσία και την Κίνα, ο κ. Sunak παρουσίασε τον εαυτό του ως την ασφαλή επιλογή για τους ψηφοφόρους. «Στις 5 Ιουλίου, είτε ο Sir Keir Starmer είτε εγώ θα είμαστε πρωθυπουργός. Έχει δείξει ξανά και ξανά ότι θα πάρει τον εύκολο δρόμο και θα κάνει τα πάντα για να πάρει την εξουσία», είπε.

«Αν ήταν ευτυχής να εγκαταλείψει όλες τις υποσχέσεις που έδωσε να γίνει ηγέτης των Εργατικών μόλις πάρει τη δουλειά, πώς μπορείς να ξέρεις ότι δεν θα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα αν γινόταν πρωθυπουργός;»

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Sir Keir απάντησε με τη δική του δήλωση λέγοντας ότι καλωσόρισε «μια στιγμή που χρειάζεται η χώρα και περίμενε».

«Μια ευκαιρία να αλλάξετε προς το καλύτερο το μέλλον σας, την κοινότητά σας, τη χώρα σας», είπε.

“Θα είναι μια μακρά εκστρατεία, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά ανεξάρτητα από το τι άλλο ειπωθεί και γίνει, αυτή η ευκαιρία για αλλαγή είναι το αντικείμενο αυτών των εκλογών.”

Πριν από σήμερα οι εκλογές αναμένονταν ευρέως το φθινόπωρο και η βόμβα απειλεί να βάλει φωτιά στο Tinderbox των Τόρις, με τους βουλευτές να λένε στη MailOnline ότι ο κ. Sunak έχει μια «επιθυμία θανάτου».

Προειδοποίησαν ότι το Κοινοβουλευτικό Κόμμα θα «τρελαθεί» στην προοπτική να κινηθεί προς μια καταστροφική ήττα.

  

Καθώς η χώρα ετοιμάζεται για μια τιτάνια αναμέτρηση που θα μπορούσε να καθορίσει μια γενιά:

Ο Jeremy Hunt σκότωσε τις φήμες ότι θα αποχωρήσει από τα Κοινά, επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή στην «περιθωριακή» νέα έδρα των Godalming & Ash.

Η βασιλική οικογένεια πρόκειται να αναβάλει τους αρραβώνες «που μπορεί να φαίνεται ότι αποσπούν την προσοχή ή αποσπούν την προσοχή από την προεκλογική εκστρατεία», ανακοίνωσε το Buckingham Palace.
Τα βλέμματα στρέφονται στο αν ο Nigel Farage θα εισέλθει ξανά στην πολιτική μάχη, με φόβους ότι η Μεταρρύθμιση θα διασπάσει τη δεξιά ψήφο. Σε ένα βίντεο απόψε ο πρωταθλητής του Brexit είπε ότι ο κ. Sunak είχε επιλέξει την «αυτοκτονία» και η εμφανισή του ήταν «παρωδία».
Ο Βoris Johnson προέτρεψε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τους Tories εν μέσω εικασιών ότι μπορεί να εμφανιστεί στην προεκλογική εκστρατεία των Γενικών Εκλογών.
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Εργατικοί βρίσκονται σε καλό δρόμο για μια τεράστια πλειοψηφία 236 βουλευτών.

kourdistoportocali.com

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]