7 Ιουλ 2024

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΕΡΑΤΟ

 

Γεγονότα ενδιαφέροντα στους κοινωνιολόγους. Και στους ιστορικούς. Μιλάνε μόνα τους τα γεγονότα και βοηθάνε διότι περιγράφεται η καραξεφτύλα της δημόσιας ζωής στον αιώνα μας. Καταργείται το μπουντουάρ, τέλος πάντων κάθε αυστηρά προσωπικό της γυναίκας, από τις ίδιες τις γυναίκες. Τις επώνυμες, μάλιστα, όχι κάποιες Κατίνες, τις οποίες με μια δήθεν αφορμή κρεμάνε στα μανταλάκια τα δικά τους άπλυτα, κι αυτές κερδίζουν περισσότερο από τα 15 λεπτά δημοσιότητας - όσα δικαιούνται οι κοινές. οι όχι διάσημες

Η 57χρονη πια Καναδέζα σταρ του σινεμά Παμέλα Άντερσον έγινε σύμβολο του σεξ με τα πλούσια στήθη της και από το 2017, λόγω της σχέσης της με τον τότε 33χρονο ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, έχει μόνιμα εγκατασταθεί στην Γαλλία. Ξαφνικά η και ακτιβίστρια, όχι μόνο βυζού, ηθοποιός τα μάζεψε και εγκατέλειψε τον μαροκινής καταγωγής σέντερ μπακ του Ολυμπιακού Μασαλίας επειδή διεπίστωσε πως ο 1 μ.90 γκόμενος της είχε σπιτώσει κι άλλη γυναίκα.

Αξίζει το ερώτημα  να συζητηθεί γιατί η Παμέλα με τρεις περιπετειώδεις γάμους και δυο παιδιά σε ηλικία γάμου, κοινοποιεί δημοσίως και παγκοσμίως το κέρατο από τον 36 φορές διεθνή Γάλλο, πρώην της Μίλαν και της Βαλένθια. Μου έλεγε ψέματα ότι μ' αγαπούσε, ήμουν σίγουρη πως είμασταν τρελά ερωτευμένοι κι άλλα τέτοια. Λόγια της ίδιας της απατημένης Παμέλα, τα είχε ανεβάσει στο instagram, να τα διαβάσει ο ντουνιάς όλος και να δώσει στα ΜΜΕ φαγάκι έτοιμο μασημένο στο πιάτο.

Το θέμα είναι για την επιστήμη της Ιστορίας. Γιατί, και δικαίωμα της, μια κατάλευκη μεγαλοκοπέλλα ανοίγει παρτίδες ερωτικές με Άραβα σχεδόν δυο δεκαετίες νεαρώτερο, και θαρρεί ότι έχει... υποχρέωση να ενημερώσει το σύμπαν, επειδή ''ράγισε η καρδιά της''. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, όταν πήρε πρέφα ότι ο παίκτης έκανε ''διπλή ζωή''. Επιμένω. Γιατί, για ποιο λόγο κάποιος να δημοσιοποιεί ότι ερωτεύθηκε, χώρισε, ό,τι άλλο άσχετο σε ξένο κόσμο.

Η κυρία Παμέλα Άντερσον γεννήθηκε πρώτη Ιουλίου το 1967 και δεν χάνει την ευκαιρία να δίνει το... κοινωνικό της μήνυμα με ό,τι προσωπικό την αφορά. Ο Ραμί, όπως κάθε άνδρας είναι τέρας - αυτό το ξέρουμε. Το μήνυμα της Παμέλα είναι να...προσέχουν οι πλας 50άρες όταν τα φτιάχνουν με 30άρηδες.

https://www.apodytiriakias.gr/