4 Ιουλ 2024

Νέα ανδραγαθήματα Αυγενάκη: Είχε κλειδώσει στέλεχος κρατικής εταιρείας στο γραφείο του μέχρι να υπογράψει!

 

Ανοίγουν ένα ένα τα στόματα, μετά την απόφαση διαγραφής του Λευτέρη Αυγενάκη από την ΚΟ της ΝΔ, με «τα έργα και τις ημέρες του» στα υπουργεία από τα οποία πέρασε.

Ένα αξιόπιστο «πουλάκι» μάς «τραγούδησε» μια ενδιαφέρουσα ιστορία από την εποχή που ο βουλευτής Ηρακλείου είχε αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Είχε συναντηθεί, που λέτε, με ένα υψηλόβαθμό στέλεχος κρατικής εταιρείας που ασχολείται με τα ακίνητα, στο πλαίσιο των θεσμικών συναντήσεων που έκανε καθημερινά.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ήθελε να του παραχωρηθούν κάποια ακίνητα και πίεσε τον παράγοντα προκειμένου να συμφωνήσει. Έλα όμως που το στέλεχος της κρατικής εταιρείας, γνωστός στην πιάτσα, του είπε όχι.

Ο υφυπουργός, όμως, δεν καταλαβαίνει από «όχι» όταν απέναντι του έχει κάποιον που θεωρεί του χεριού του. Το απέδειξε άλλωστε με την πρόσφατη επίθεση του κατά του 22χρονου υπαλλήλου στον δημόσιο χώρο του αεροδρομίου.

Τι έκανε λοιπόν ο αθεόφοβος; Κλείδωσε την πόρτα του γραφείο του, έπιασε – ως πρωταγωνιστής αμερικανικής γκανγκστερικής ταινίας του ’50 – από τον λαιμό τον συνομιλητή του και του είπε με ύφος: «Δεν θα βγεις από εδώ μέσα αν δεν υπογράψεις».

Δεν ξέρουμε αν ο Λευτέρης Αυγενάκης πέτυχε ή όχι τον σκοπό του, πιθανότατα όχι, ξέρουμε όμως ότι το στέλεχος της κρατικής εταιρείας ενημέρωσε το Μέγαρο Μαξίμου για τον τραμπουκισμό που δέχθηκε.

Τι έκανε το Μέγαρο Μαξίμου που σε ζητήματα συμπεριφοράς «αντιδρά πάντα ακαριαία», όπως μας ενημέρωσε σήμερα ο Παύλος Μαρινάκης;

Έκρυψε το θέμα κάτω από το «χαλί». Απλά το «χαλί» του Λευτέρη Αυγενάκη παραφούσκωσε.

Υ.Γ. Το επόμενο διάστημα ποντάρουμε ότι θα βγουν κι άλλες τέτοιες ιστορίες από άλλα «πουλάκια» που γνωρίζουν διάφορα για τον βουλευτή Ηρακλείου. Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Αυγενάκης είναι να περιμένει.

Όπως και εμείς…

https://www.ieidiseis.gr/